Zehra333 Belirtileriniz var mı ? Bende krem gibi yoğun akıntı bel ağrısı ayak tabanlarında yanma . Bide rahmin tam ortasında bıçak batması gibi bi acı var . Sizler ne durumdasınız ❤️❤️
Happykariner Zehra333 benim bu ay 28 agustos adet olacagım bakalım kendimde belirti aramaktan bıktım her ay hayrlısı olsun rabbim yüzümüze güler inşallah 🙏🙏
vuslatim34 Cicek12-- Happykariner kızlar benim de 29 Unda. 28de olabilir… ama dünden beri inanılmaz bir karın ve bel agrım var niye böyle oldu ya . Daha bir hafta var heran adet olacak gibiyim sürekli kontrol ediyorum adet mi oldum diye. Sizde durumlar nasıl.
Zehra333 Cicek12-- vuslatim34 Happykariner Kızlar geçen Ağustos sizinle bebek sevincimi paylaşmıştım ama kaybetmiştim o zaman da ayaklarım alev alev yanıyordu yine ayaklarım yanıyor uyutmuyor bi de sanki rahmimin içinde iğne var her saniye zonkluyor özel bölgeye vuruyor kasığımda bilye kadar bi gaz yumağı var da kasıktan kaşığa dolanıyor sanki ateşim de önceki bebeğimdeki gibi 37.2 hep 3 düşüğümün de araları 1 sene. Yine 1 sene oldu sizce benimle mi meleğim ?
vuslatim34 Cicek12-- ay inşallah hamilelik belirtisidir. Benim adet 3gün kala başlardı agrılarım şimd adet sancısı çekiyorum daha bir hafta var
vuslatim34 Tugcekkkkk canım gogle hızlı resim yükle yaz img yazan siteye git yükle kopyala buraya yapıştır.