DilayS Arkadaşlar aranızda bu beşikten alan varmı yani yakından nasıldır al ip beğenen beğenmeyen varmı acaba ben sitede çok beğendim almayı düşündüm fakat kararsız kaldım yakından nasıldır diye
Purplee DilayS Beşik sallanabilir mi? Bu çok önemli. Mesela bende bunlardan alıcaktm ama baktım sallanılmıyo kimse memnun değil. Özel yaptırcam aynısının sallananını
Babyy1S DilayS ben bundan değil ama buna benzer aldım özellikleri falan farklı bu tarz beşik güzel hepsi burada sayfasinda baby tech satıcısından tekerlekli olandan aldm kullanmadm henüz ama çok güzel bi bak oraya istersen
DilayS Purplee Ön korkuluk aşağıdayken sallanmaz. Tamamen çıkartılıp annevyanı olduğundan sallanma özelliğini kullanabilirsiniz. Şöyle bi ibare düşmüşler ama korkuluğu kapattığımızda sallanirmi acaba bilemedm alanlar varsa fikir verir sandm
yabansena DilayS bence çok şık ve güzel. Ebebekte var diyebiliyorum. Gidip bi incele istersen içine sinsin.
DilayS durununannesii eğer kurduysanız bi foto yuklermisiniz yani bu sitelerde urunu güzel göstermek adına isiklandirma yapıolar ya yakından nasl
Rmysa23 Ben bunun aynısından trendyoldan aldım canım henüz bebişim doğmadı kullanma şansımız olmadı fakat çok güzel, sallanıyor ve 3 kademeli anne yanı da oluyo
durununannesii DilayS https://imgyukle.com/i/upE4gU bu şekilde canım ilk en alt kademede kurduk daha sonra yukarı çıkardık
Rmysa23 DilayS https://imgyukle.com/i/upzlcI beşik bu canım.. henüz yastık, cibinlik vs açıp kurmadık 25 haftalığım Henüz erken olduğu için . Ama çok memnunum çok güzel ürün
durununannesii Mervenur_kcbs ben uyku setsiz olanını örgü korumalıklı olanından aldım daha sonra içine uyku seti aldım
Merii33 DilayS canım ben aynı modeli e bebekten aldım nasipse 1 haftaya kullanıcaz 🙏 vivense mobilya ile ilgili yorumları okuyunca ordan almaktan vazgeçtim Bi çok insan sıkıntı yaşamış ama çok şükür e bebekte Bi sorun yaşamadım hem sallanıyor hem anne yanı oluyor Bi bak istersen özelliklerine
Zeynepgnc DilayS bunlar ağır olduğu için sallanmıyo fazla canım ben park beşik aldım kullanımıda gayet rahat hem kolun ağrır yani