omrasln77 Aydabelinay bnm çevrende aynı bos bogaz kilolu olan kim varsa bnzetme yapıyorlar cokta tın aslan doğuruyorum bn diyorum agızları kapanıyo dogumdan sonra görsünler bni
mervoss Gzmzhr 80 değil ama 78 ile kaldım suan 35+2 yim 87 yim 😱 ama göstermiyorum o kadar allahtan 😂
Kiwi12 Gzmzhr 78kh la hamile kaldım şuan 35+5im 98kg doğuma ne olur hiç.bilmiylrum artık hareket edemiyorum☹️☹️
Sevgice26 Gzmzhr kızımı 88 ile hamile kaldım 100 le doğuma giddim şimdi 97 ile hamile kaldım şimdi 32 haftalık oldu 3 kilo almışım bakalım doğuma kadar ne kadar olacak
Busraer Eda3545 kuzum aslinda verirdimde simdide sütum cok ama cok az cok yiyip iciyodum süt olsun diye
yabansena Heyecandorukta evet. sadece 3 kilo. Çok düzenli beslendim. Ondan böyle oldu. Eskiden düzensiz beslenmelerim vardı. Düzen başlayınca şükür hiç bişi hissettirmeden 3 kilo ile tamamlanıo.
Eda3545 Busraer insllh hamileyken su gibi birşey geliyormuydu gogsunden benim 2 3 günde bir geliyor acaba sütüm olcakmi diye dusunuyorum
MeLy90 72 ile hamile kalıp 68 i gördüm 😔 Mide bulantısından kg alamıyorum. En geç saat 5 te yiyorum o da çok az bir şey. Sonrasında asla yemiyorum. 14. Haftamdayım
Busraer Eda3545 bmeeden gecti artık kuzum sanmıyorum insallah senin bol bol olur memenin ucu cok olurda bol bol emzirirsin minnoşunu