Selam kızlar
sonunda bende Happy momdan mezun oldum çok sancılı acılı bir Doğum geçirdim Allah düşmanımın başına vermesin sonucu ne kadar bi mucize olsa da çok değişik bir Doğum hikayem var 👼🏻
17 Ağustos günü hafif sancılarım başladı Doğum 19 Ağustos Sezeryan demişti doktorum çocuğum kanalda değildi ve kalp atışı yavaş olduğu her an kakasını yapma ihtimali olduğu için 19 Ağustos Çarşamba sezeryana karar verildi ta ki 17 Ağustos günü başlayan sancılarıma kadar 😔
Gayet normal bir şekilde her zamanki gibi sancılarımı karşılıyordum pilates topu squat merdiven in çık bu şekilde hamilelik geçirdim normal istediğim için ama son dakika oğlum sürpriz yapınca sezeryana karar verilmişti amma ve lakin o gün akşam üzeri sancılarım sıklaştı pek aldırış etmedim yattım uyudum saat gece 03:00 sularında daha derin bir sancıyla uyandım kalktım pilates topunda tepindim bir güzel saat 4e kadar zaman tuttum sancılar 5 dakikada 1e düştü artık eşimi uyandırdım annemi çağırdım derken lavaboya gitme ihtiyacı duydum bir de ne göreyim kanamam var hemen apar topar gittik hastaneye Allahtan hastahane 5 dakika mesafede neyse beni Doğumhaneye aldılar çatı muayenesine geçtim ebe demez mi 8 cm açıklık var o kadarını beklemiyordum açıkçası çünkü sancılarımı çok güzel karşılıyordum. Doktoruma haber verildi o gelene kadar 20 dakika içinde açıklık 10 cm oldu bile ama bende hiçbir şey yok evet sancı tabiki var ama dayanılmayacak gibi değil. Ben normal olacak hayaliyle yanıp tutuşurken ebe suyumu patlattı asıl sancı o zaman gelmeye başladı ama tam açıklığım olduğu için direnirim diye dert etmiyordum. Tabi ben bu arada oğlumun başının kanalda olmadığını unutuyorum normal doğurucam zannediyorum. Doktorum geldi açıklığıma baktı muayene etti ve sezeryana alıyoruz hemen dedi benim başımdan aşağı kaynar Sular döküldü bile o kadar sancıyı çek yüz yüz kuyruğuna gel ve sezeryana girmek zorunda kal. Miniğimin başı maalesef kanalda olmadığından ve dönme ihtimali olmadığından dolayı Doğum sancılarını çeke çeke sezeryana girdim 15 dakika sonra da oğluşumun sesini duydum. Sezeryan da olsa normal de olsa o sesi duyunca İnsan herşeyi unutuyormuş❤️ 2800gr 49 cm bir paşa geldi dünyaya 18.08de çektiğim iki sancıya da bedel oldu bana oğlum ben kurtuldum Rabbim hepinizi kurtarsın ve isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıcakla kalın güzel anneler 🙋🏻♀️❣️