Kdrfts AselinAnnesii patates pirinc lapasi yogurt birde su cok tuket canim ishalde ciddi su kaybi oluyo cunku
Dytanne AselinAnnesii kaçıncı haftandasın? Muz ye cenım hem bebişe kilo aldırıyor hem ishal e iyi geliyor. Probiyotik varsa yoğurda karıştır ye. Bol su en önemlisi. Patatesi tuzlu suda haşla küp küp doğrayıp onu ye. Salata sebze meyve biraz uzak dur. Eğer erik fazla yediysen erik de ishal yapar 🙈 kendimden biliyorum 🙈🙈🙈
Ceylandeniz AselinAnnesii canım aynı durum bende de oldu, çok patates ve muz yedim ama yine geçmemişti. Bi arkadaş bir tatlı kaşığı tepeleme içine limon sık yut dedi. Gerçekten iyi geldi. Yaplı yiyeceklerden uzak dur, bol bol su iç, zor bi süreç seni anlıyorum😔
Kdrfts AselinAnnesii yagli seylerden de uzak dur canim maden suyuda ic vucudundan atilan tuzuda karsilar
Guneskiz AselinAnnesii hamilelikte günlük 1 maden suyu doktor önerisidir içindeki mineraller bakımından zaten içerisinde yapay asit yok o yüzden zararı olmaz ama sade olmak şartıyla meyveli olanlardan uzak durun
Ceylandeniz AselinAnnesii evet canım. Bir tatlı kaşığı dolu dolu kuru türk kahvesinin(toz halinde yani) içine limon sık. Sonra yut. Zorlanırsan üstüne su iç. İyi geleceğine inanıyorum
AselinAnnesii AselinAnnesii kendi doktoruma geldim kizlar nstye alicaklar simdi antibiyotik kullaniyordum o da yapmış olabilir dendi