maggie Nasippp merhaba eğer covidliyken dışarda yakalanırsanız sizi devlet yurduna götürüp orada karantinaya alırlar
Nasippp maggie covidli değilim ilk defa test verdim negatif çıktı. Ve beni kimse aramadı dışarı çıkmayın die
Nasippp maggie orada arkadaşa başka bişey anlatıyordum testim negatif çıktı yine de dışarı çıkmam suç. Mu die beni kimse aramadı etmedi zaten keyfi çıkmıyorum doktora çıkıyorum genelde
Nasippp maggie Estağfirullah Canım 😊 ama yukarıda okudun mu bilmiyorum doktordan. Pozitif gibi muamele gördüm bu beni çok üzdü
Nasippp Miragee gidiyorum canım merkeze kendi doktoruma gidiyorum öğlen arasından sora gireriz zaten dua et hayırlı haber ile döneyim aranıza 🤲🏻
Nasippp Bbssra gidiyorum canım özele yoldayız ilçeden merkeze gidiyorum da ☺️ Dua edin hayırlı haberimi paylaşayım 🤲🏻
Aslihan2 Nasippp inşallah canım benim durumdan haberdar et bizi de o heyecanı öyle iyi biliyorum ki ☺ oraya yatınca o sesi duymak icin kalbinin hızlı hızlı atması cook baska şeyler rabbim hepimize hayırlısıyla yaşatsın 🤲
Nasippp Aslihan2 geldik bekliyoruz hem heyecan hem stresliyim bebeğim nasıl die göreceğim Allah’ın izniyle duanı bekliyorum ☺️🤲🏻