Bgmbgm NurEmree bende 37+3oldum valla cnm özele gidiosan girer herhalde millet fotografciyi bile sokuo doğuma ama devlette sanmam
shdemir NurEmree Bende 37+0 😊 ben doktoruma söyledim eşiminde girmesini istediğimi daha tam bişey söylemedi bayılır içerde dedi 😂 bende bişey olmaz dedim. Alıyolat yani canım çoğunlukla.
Esratayfunkscu Ozel hastanede girebiliyo die biliyorum ben 😊😊peki ozeldemi dogum yapacaksin devlettemi ?
NurEmree Esratayfunkscu Ewet özeli duydum cnm doktorum war özelde de ama ben Mersin de oturuyorm Mersin şehir hast yapcam doğumumu çünkü iki doktorum bu hast de 🙄🙏🏻
NurEmree Bgmbgm Aynen walla fotografci bile sokuyolar ama ben dewlette yapicam doğumumu mersin şehir hast ama kimisi girer fln diyolar bilemedm wallahi 😊😊
NurEmree shdemir Aynen walla dedigin gibi benim eşim de bayılır 😅😅😅 ama destek olarak girmeleri aslinda bizim için cok iyi olur İnşAllah eşler giriyodur 🙏🏻
Bgmbgm NurEmree devlet hastanesiyse hiç sanmam cnm bizim burdakiler çoğu devlet Ankara bu arada refakatçi bile almiolar ki doğuma hiç almazlar
NurEmree Bgmbgm Hmm😢😐 hayırlısı o zaman ne diyelm cogunlukla herkes almazlar ameliyat oldugu icin dediler kismet ne diyelim yapck bisey yok🙋🏻♀️
Akin59 Kızlar bisey soru cam doğumdan eşlerin girmesi sizce dogru mu daha sonrasından eşlerinden siguyolarmis diye duydum oyle mi olur acaba bende eşim doğuma girsigirsin istiyordum cunku
Byncdii Açıkçası ben burda özel hastanede bir doktorla konuştum doktor ben almıyorum çünkü birkaç kere aldım bayıldılar o yüzden artık almıyorum dedi 😀😀😀
NurEmree Byncdii Ahahah 😃😃😁 Eşim zaten ben bayılırım dayanamam dedi seni o halde görünce dedi😁😋👀 Ameliyat sonucta ama bencede almazlar yahu😃😃