Tuanatuana Arkadaslar merhaba 2 3 gündür dayanılmaz diş ağrım vardı bugun.bademcikleime.vurdu iltihap icinde disciue gittim antiboyik verdi cok korkuyorum ama kullanmaya aranızda kullananlar varmı
Mammimammi Tuanatuana kullanılabiliyor. Hatta ben sezeryandan 1 gün önceye kadar antibiyotik alıyordum. Geçmeyen öksürüğüm vardı. Uygun olanlarda sorun olmuyor. Dişçiniz vermişse bence kadın dogumcunuza sorun. Bana bunu verdiler içeyim mi diye. Ona göre içiniz rahatlar ve içersiniz
zeyno_gr Tuanatuana 2 3 aylıkken kulak agrısı çektim orta kulak iltihabı çıktı antbiyotik verdiler kullandım bi kere canım yana yana çıkardım ertesi gün kahverengi kanama oldu düşük riski çıktı şimdi geçti çok şükür ama hiç bi şekilde kullanmam artık
threestar Tuanatuana evet kullandım ve bir sorun olmadı daha dün kontrolüm vardı bebek te gayet iyiydi çok şükür, gebelikte kullanılan antibiyotikler var siz rahat rahat kullanın enfeksiyon tehlikeli çünkü
YUursemin Merhaba, çok geçmiş olsun🌸 bende 2. ayımda kullandım, faranjit olmuştum 1000 mg’lık antibiyotik vermişti 3 gün kullanmıştım. Sonra yine tekrarladı ve yine 3 gün kullanmamı söyledi doktorum. Şimdi 2 hafta kaldı doğumuma🤗
Tuanatuana İç dedi kadın dogumcu ama o kadar tedirginim ki ilk 3 ay genelde pek ilac önermiyolar yq ama doktorum iltihabın bebeğe daha cok zararı ver dedi napsam bilmiyorum
YUursemin Şu an için yok çok şükür, asıl tedavi olmasaydık olurdu Allah korusun. Bende korka korka kullandım dua ettim hep bebeğime bişey olmasın diye. Benim yengemde hamileliğinin ilk zamanları 10 tane antibiyotik iğne olmuş onunda bi sıkıntı olmadı çok şükür.
Tuanatuana YUursemin hangi ilacı kullanmıştız peki bana augmentin bid verdi simdi ictim artık dayanamıyorum cnku agrıya
YUursemin Tuanatuana evet bana da ondan vermişti 1000’lik 12 saatte 1, 3 gün boyunca kullandım. Hatta bebeğe zararlı olur diye kendiliğinden geçmesini bekledim geçmedi daha kötü oldu. 2 kutu kullandım sonra. Doktorunuza güvenin ve kullanın, hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle ❤️