67380ipek Kızlar benim bebeğimin kalbinde sorun var bugün yasin okudum Allah hayırlısıyla kucağıma almak nasip eder inşallah Allah rızası için yasin okumak istermisiniz kızıma adını Hayat koyucam 🌼Allah nasip ederse
svvlata 67380ipek Merhaba canım, evime akşama doğru geçicem her perşembe okurum ben, bebeğinle senin adına da okuyayım istersen 🙏🏻🌸 Bu arada rabbim tez vakitte Şafi adıyla şifa versin.
Sermec27 67380ipek canım adın ipek mi ben bugun orucum muharrem ayının ilk günü hicri yılbaşı bugun senin için yavrun için iftarda orucumu acarken dua edeceğim Rabbim kızına uzun bir ömür hayırlı bir hayat nasip etsin adı gibi inşallah 🤲❤️
4114eb 67380ipek perşembe gecesi bugün okurken hayat bebeğin de şifası için derim kuzum gönlünü ferah tut Allah büyük rabbim şifasını verir down diyolar sağlıklı doğuyo mesela rabbimin herşeye gücü yeter duayı bırakma
Angelada 67380ipek ay cnm çok üzüldüm ne gıbı sorunu varmış neden dhaa yeni anladılar bunu Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah.
67380ipek Sermec27 amin Allah razı olsun rabbim seninde kucağını doldursun inşallah herşey Bi imtihan rabbim hepimize yardım etsin🤲
Sermec27 67380ipek Amin cnm inşallah rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah Allah yardımcımız olsun 🤲
Angelada 67380ipek Allah yardımcın olsun cnm ben sana dualar yazicam her gün okuyorum bebeği korumasi için. Özel doktor mu bildi bunu