Busraveminisi1 Sehermahsum7321 henüz olmadım canım pazartesi gideceğim ilk dozu yaptırmaya 20+1 oluyoruz o gün
Busekrkmz Sehermahsum7321 normalde 20.haftada başlıyorlar ama bazı hemşireler biraz daha erken yapıyor. Bazı hemşireler geç yapıyor. Bana 24 ve 28.haftamda yapıldı
Busekrkmz Mom092 vurulurken hiç anlamıyorsun küçücük iğne vurulduktan sonra da kolunu sabit tutma sürekli oynat o zaman ağrı acı yapmıyor çok hafif sızlıyor oda olsun o kadar ☺️
Mom092 Busekrkmz tabi kuzum olacak o kadar ilc var sonucta yakar birazda olsa bazilari aşırı abartiyoda yok gunlerce kaldiramiyorum kolumu yok sisti flan 😒
Busekrkmz Mom092 kişiden kişiye değişir tabii ama kolunu sabit tutunca daha çok ağrı yapıyor o yüzden sürekli hareket ettirin ben öyle yaptım gece yatarken bile rahatlıkla kolumun üstüne yattım
Kybele23 Mom092 ilk dozda hiç ağrım sızım olmadı benimde gayet normaldi. Ama kişiden kişiye bünyeye göre hatta 1. Doz 2. Doz da bile değişiyor yakınen yaşayarak öğrendim.
Snszasla Sehermahsum7321 haftaya 20 haftalık olacağız Sağlık ocağı 20.haftada yapalım dedi normalde dün gittim sağlık ocağına bebeği hissediyorsan yapalım dedi 19+3 üm şu an ben istemedim haftasında yapılsın istedim bi tereddüt ettim niye ise bilmiyorum ama haftaya yaptıracağım
Sehermahsum7321 Benim de 17 hafta işte hemşire gün vermişti 24 Ağustos ama işte herkes diyor 20 de oluyor olayım mı olmayım diye bilmiyorum çok kararsız kaldım