Herkese merhaba bende herkes gibi burada doğum hikayesi okumaktan aşırı keyif alıyordum çok şükür sıramı savdım😂bebeğim tüp bebek olsa da başından beri normal doğum istiyordum doktorum da herşey normal gidiyor yapabilirsin demişti çatı muayenesi olduğumda da herşey çok normaldi 39+1 de sabah birden suyum geldi aşırı heyecanlı bi şekilde hastaneye gittik nst de sancılarım 100ü vuruyordu ancak bende hiç birşey yoktu açıklıkta sıfır suni sancı alıcaktım ama bebeğin kalp atışlarında düzensizlik çıktı ondan sonra hiç macera aramaya gerek yok dedi doktorum acilen spinal sezaryene karar verildi sezaryen den başından beri acayip korkuyordum belden uyuştururken hep burda yazılanlar aklıma geldi korkmadım gerçekten bukadar acısız beklemiyordum😅Sonra hemen yatırdılar baktım hiçbir his yok doktorum başlamış çoktan ☺️sadece bebeğim çıkarken baskı hissettim okadar sonra dünyanın en güzel sesi🥰Bebeğimi giydirirlerken izledim zaten o sırada dikişim atılıp bitmek üzereydi önce o sonra ben çıktık Çok şükür 4.günümüz evimizdeyiz kendim bakıyorum ilk günden beri evet Ağrı biraz oluyor ama asla dayanılmıycak bişey değil zaten ona bakarken unutuyorsunuz😍Ben çok korkuyordum ama gerçekten korkacak hiçbir şey yokmuş iyi ki sezaryen olmuşum.Sakın oturmayın bol bol yürüyün ağırlar yürüdükçe geçiyor,Gaz için kayısı hoşafı çok iyi,Depend kesinlikle hayat kurtarıyor,Bana doktorum ikinci günü tülbentle sar demişti gerçekten çok rahat hareket ediyorsunuz öyle ve tavsiyem ameliyata değil bebeğinize odaklanın ozaman herşey çok daha rahat geçiyor biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz💪🥰