Ysmandriuta merhaba bendede pcos var ama kilo, kıllanma , sivilce yok sadece 40,50 günde adet oluyordum adetin 2. Günü bütün hormonlarım için kan verdim değerlerim normal cıktı doktor ultrasonda bakınca pcos oldugunu söyledi klomen verdi 3 yumurtam olustu dr bana coğul gebelikte olur dedi catlatma iğnesi yaptı hamile kalmadım adet oldum 2 ay denedi sonra bana rahim filmi cekelim dedi tüplerde mi sıkıntı var diye eşimde doktor oldugu için hayır dedi daha 2 ay denedik gerek yok dedi 2 ay ara verdik farklı bir doktora gittik dr bana duphaston verdi 5 gün kullandım ardından adet oldum adetin 2. Gününden itibarende femara kullanmamı söyledi 5 gün kullandım acıkcası yine olmaz falan diye düşündük adetim 40 gün falan gecti ama dedim yine düzensizlik oldu 47. Gün sabah buzdolabını actıgımda cok kötü midem bulandı test yaptım cift cizgi koyu bir sekilde cıktı kan verdim 6 haftalık hamile oldugumu öğrendim 😅 kısacası pcos cocuk sahibi olmaya asla engel değil hiç canınızı sıkmayın inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder ben istedikten 4,5 ay sonra hamile kaldım