Huriyeolgn merve2009 olmaması daha guzel canım 7 de bulantılar bır basladı 12 ye geldık gecmıyor hatta hastanede yatıyorum su an bu yuzden
Aloneanqel merve2009 canım elhamdulillah 15 haftalık olmak üzereyiz. Mide bulantısı, istifra hiçbir şey yaşamadım. Bazı anne adaylarında olmuyor böyle şeyler.
ikizannesi2985 merve2009 ben 22 haftalık hamileyim. İlk 3 ay hiç bir belirtim yoktu. Ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Hamile olduğumu unutuyordum hiç belirti olmadığı için😀 karnım çıkmaya başlayınca idrak ettim😀 inşallah senin de öyle sakin geçer canım. Şükret bence😍
Deletedmom417 merve2009 daha çok erken canim😊hamile olduğunu hissedersin ileri haftalarda yine post açarsın kusuyorum midem bulanıyor yemek yiyemiyorm diye😍♥️
3461 Çok normal canım benımde o haftalar oyledi sonra yedinci haftadan sonra basladı mide bulantılarım 16. haftaya kadar sürdü insallah senın olmaz🤷♀️
91_sehla 6+5 im aşırı bulantı kusma var dua et olmasın senin zor çünkü mutlu olacağına hasta gibi yatıyor insan😞
bebegim_28 merve2009 inşallah hiç bişeycik hissetmezsin canım özellikle bulantı 🤢🤢 rabbim yaşatmasın bulantıyı çok zor
Umut_01 5+4 mide bulantısı halsizlik uyumak istiyorum sürekli ben ilk oğlumda çok rahattım bu zor gececek galiba
Aloneanqel merve2009 yok benim aşermem de olmadı. Sadece göğüslerimin ucu yavaş yavaş karardı ve kabarcıklar çıktı. Ucu büyüdü. Hepsi bu 🤰🏻 Herkeste mide bulantısı istifra aşerme olmuyor canım çok şükür ki 🤲🏻🙈
Firdevs_gozde Arkadaşlar kursak kaynaması dedikleri olay hamilelikten mi geberiyorum resmen 6+4 benim de bir de bugün kahverengi leke geldi korkulacak bişey mi?
Hccrr1 6+2 uygulamaya göre haftaya kalp atışı için gidicem ama hiç dinmeyen bir bulantım var enerjim çok düşük :(
Anne18 merve2009 maşallah de kız ben kusmaktan bel sırt agrısından ölüyorum senin ne güzel geçiyor bak taabi herkesin aynı olacak diye birşey yok taabi kuzum
Attent merve2009 canım bişey his etmene daha çok var acele etme bu haftalarda bişey hisetmezsin şöyle 7.8 haftalara gel miğde bulanacak halsiz kalacaksın kokulardan nefret edeceksin 🤣🤣🤣🤣