Zerin1234 Merhabalar 26+5 haftalık gebeyim vajinada arada çok ağrım oluyor normal mi sizde de oluyor mu?
ecembugra53 Zerin1234 canım bebeğin ayaklarında olabilir enfeksiyon da olabilir cnm doktora git ben gittim enfeksiyon çıktı
Fidnnn Zerin1234 aynısını ben yasıyorum 26 haftalıgım sanki bişiy cıkacak gibi oluyor ara dada sızı gibi
Zerin1234 ecembugra53 ya burda virüs baya artı devlet e gittim geçen tahlil yapmadılar bile arıyorum randevu için virüsten dolayı vermiyorlar eşimde izin alamıyor özele gitmek için korkuyorum erken doğum olur mu diye
Tugceakyuz ecembugra53 bende şimdi öğrendim enfeksiyon olduğunu ilaca başladım.. siz neler yapıyorsunuz enfeksiyon için geçti mi
Zerin1234 Fidnnn aynen bebek hareket edince daha çok canım acıyor çıkacak gibi oluyor rahim kasılıyor
ecembugra53 Tugceakyuz ilaç verdi doktorum ayraca bunları söyledi canım doktorum bol su önerdi zaten 3 litre içiyorum kabak çekirdeği ye iyi geliyor canım iç çamaşırını sürekli temiz tut genital bölgen sürekli temiz olsun canım bunlara cok dikkat et 😊
Tugceakyuz ecembugra53 haklısın canım maalesef doktorum da bol su iç dedi birde ilaca devam et dedi ne kadar sürede geçer ya da geçer mi bilmiyorum
Mlkmhrrm Aynı şekilde ağrı oluyordu kontrolüm sırasında sordum bebeğin başı aşağı geldiği zamanlarda yapar dedi doktorum hatta o an kafası yine aşağıdaydı ağrım vardı yine de bir doktora gözükün enfeksiyon da olabilir
Tugceakyuz Mlkmhrrm canım benim de bebeğimin başı aşağıda bende ağrı olduğu için gittim başı aşağıda olduğundan olur mu dedim tabii biraz baskı yapar dedi sürekli idrarım geliyor ama az az 🤦🏻♀️ Neyse idrsr verdim işte enfeksiyon çıktı sen gittin mi ihmal etme bence
Mlkmhrrm Tugceakyuz evet muayene sırasında da aşağıdaydı paşa ve ağrım vardı idrar testi de yapıldı hatta nst ye bağladı doktorum gözden kaçan bir durum olmasın diye canım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı gerçi onun gelmek için hazırlık peşinde olduğunu düşündükçe o ağrı bile güzel geliyor bana 😂
Tugceakyuz Mlkmhrrm yaaa canım benim aynı şeyleri yaşamışız benim doktorum da nstye bağlayalım dedi ağrıdan kaynaklı ben şok hemen ağlamaya başladım🙈 allahtan birşey çıkmadı sen kaç haftalıksın ❤️
Mlkmhrrm Tugceakyuz 29+0 da yaşamıştık ilk nst deneyimimiz 2 hafta geçti üzerinden 31 olduk şimdi ama ağrı eskisi kadar olmuyor biraz azaldı daha çok yan yatıyor gibi hissediyorum bu aralar bakalım nasıl ve ne zaman gelmeyi tercih edecek 😂 siz kaç haftalıksınız ne kadarlık minik ❤️
Tugceakyuz Bizde tam 29. Haftamızda deneyimlendik nstyi şuna 30 olduk 😘ağrım benim de olmuyor ilacım bitince gidicem inşallah geçip gitmiştir