Fatma2277 Sedos5066 Bol su içmeye dikkat et, temiz havada yürüyüş yapabilirsin, stres yaptığın, kafana taktığın bir şey varsa düşünmemeye çalışabilirsin.
Snszasla Sedos5066 parol içebilirsin canım parol un gebelikte sakıncası yok tek içebildigimiz ağrı kesici o
Sedos5066 Fatma2277 dün güneşte durmuştum biraz ondan mi oldu bilmiyorum yoksa benim başım hi c ağrımazdı suyu da 2 bucuk lt 3 lt içiyorum genelde
Fatma2277 Sedos5066 hamilelikte özellikle ilk zamanlarda sıcağa çok dikkat etmen gerekli. Ben şu an tatildeyim akşama kadar dışarıya adım atmıyorum. Maalesef yapacak başka bir şeyim yok. Çok aşırı sıcak bebeği düşürebiliyormus bile öyle duymuştum. Sen bi tuzlu ayran yap onu iç biraz rahatlatır o.
Fatma2277 Sedos5066 öyle şeyler düşünme. Ama şüphen varsa her şeye rağmen bi test yaptır. Ama ben güneşten olduğunu tahmin ediyorum. Doktoruna ulaşmaya çalış olmazsa onunla görüş. Belki de verdikleri ilaç ve iğneler de yan etki göstermeye başlamış olabilir. Kullandığın ilaçların yan etkilerine baktın mı hiç.
Deletedmom417 Sedos5066 Haa anladim kuzum insallah hemen geçer 🤲♥️ çünkü normal de parol kullanılıyor bende kullanıyorum migrenim var da
Sedos5066 Fatma2277 3 aydır aynı ilaçlar kullanıyorum skinti olmadı bende güneşten diye tahmin ediyorum bayadır çıkmıyordum dışarı çünkü inşallah öyledir
Nesli123 Sedos5066 11. 12. Haftalarda şiddetli baş ağrıları olabiliyor diye bişey okumuştum. Benim de 4 gün oldu geçmedi ağrım. 12 haftalık hamileyim. Enseme beze sarıp buz koyuyorum arada iyi geliyor bana.
Sedos5066 Nesli123 bir agriyo bir geciyo bu dönemde az bisey olsa insan hemen korkuyo covidden su pis virüs bi bitseydi