Lilaaa Kızlar adete 3 gün kala ovulasyon testim koyu cıktı sizce hamilelik var mıdır bu şekilde hamileliğini öğrenenler bakabilir mii
yasemin333 Lilaaa 3 gün kala gebelik testi yaptım çok silik çıkmıştı sonra bir de ovülasyon denedim iki çizgi de koyuydu yumurtlama günündeki gibiydi hamileyim şuan inşallah sizin de öyledir.
DaisyMom Lilaaa insAllah hamilesindir canim bende adete 5 gun kala ogrenmistim ovulasyonla suan 13+4 gunluk gebeyim😍 insAllah sende hamissindir.Burda bizimle paylasmayi unutma canim sonucu merak ederiz🤎
Lilaaa Unlukacar inşallah canım testim bu şekilde https://imgyukle.com/i/uBJ6xh seninkide böyle miydi daha mı koyu olması gerekir
Seher0270 Canım bende hamileliğimi ovülasyon testi ile öğrendim. Evde gebelik testi yoktu o an ondan yaptım😄Çift çizgi görünce gebelik testi yaptım onda da silik çıktı. Ovülasyon testinde daha belirgin çıkıyor hatta ikinci çizgi. Adetten 1 gün önce yaptım
Lilaaa Seher0270 Unlukacar inşallah kızlar ya ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım 12 gün önce yumurtlama günümdü koyu olduktan sonra ilişki oldu ve o gün cok kasık ağrım olmuştu yumurtam çatladı sanırım o gün diğer günde sabah silikleşti o aksamda ilişki oldu bakalım hayırlısı artık
Lilaaa O zamandan beri hafif kasık ağrıları oluyor ama rahatsız edici değil çok fazla ama dün sağ kasıgımda biraz ağrım oldu ve belim çok ağrıdı ama şuan ağrımıyor ara ara adet sancısına benzer hafif ağrılar oluyor o kadar
34Gizem Lilaaa benim de adetime 3 gün var ve bu tarz şikayetlerim var adet olacağım gibi ama olmak istemiyorum sizin de bu şekil olması beni de umutlandırdı açıkçası :D
yabansena Lilaaa en güzeli sabah uyandığında ilk idrara bu testi yapman. Ozmn daha net çıkıyo. Benimde kanda bişi çıkmamıştı. İdrarla ilk öğrendim. Marka model önemli değil. Ben 5 liralıklarla öğrendim.
Lilaaa Seher0270 Minnak20 amin kızlar inşallah test yapar yapmaz yazarım sonucu buraya herseyin hayırlısı Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah isteyen herkese
Seher0270 Hayırlı haberler alırsın inşallah canım 🤲🏻🙏🏻Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim 🙏🏻🤗
Minnak20 Lilaaa gebelik için saat fark etmez bence ben ovilasyonu öğlen 2 de yapıyordum baktım koyu çıktı hemen gebelik yaptım çıktı yani
Lilaaa Deniz089 gebelik testi yaptm bşşwy gözükmüyor canm erken mi daha acaba bide sabah mı yapmam gerekiyor