123ik123 Ben şuan 10 hafta 4 günlük hamileyim bebegimizin cinsiyetini cok merak ediyoruz cünkü biseyler almak icin heycanlanıyoruz ilk gebeligim yarın kontrolum var acaba cinsiyetini öğrenirmiyim 💕🤰🏽
ysms19 123ik123 emin olmak için detaylı ultrasona kadar hiç sormadım. 19+5’te öğrendik minik kızımızı 🐣
Dnzdgn TugbaD kimilerininkini 12. De gören var. Ama kesin değil tahmini. Ben de 14 deyim 15 de gidicem bakalim
ozlemmyy Haftada kız dedi sonraki hafta başka doktora da gittim emin olmak için hepsi de kız dedi değişmedi. Kız diyip erkek olanlar oluyomuş o kafamı karıştırıyodu ama başka bi doktora da gösterirsin sonra emin olursun. 12. Haftada belli oluyomuş yani ikili test yaptırırken bakıyorlar
Defnesare polisanne19 sonra değişti mi peki😆 bana da 15 de 100 de 100 kız dedi ama ben emin değilim 😁
Zeliha4682harun 123ik123 daha erken canım tahmin etse bile yanılır yani 16 da kıza benziyor dedi emin olamadı 20 haftalıkta tam net öğrenecem inşallah şuan 16+6 yiz yarın 17 ye girecez
Srhtzlyh 123ik123 19. haftamdayım hâlâ beklemedeyim😅 15 haftalikken %75 kız dendi 18 de sakladı bizim minnoş göstermedi. 1 eylülde ayrıntılı ultrason var o zamanı bekliyorum😊
Mervetekmn 123ik123 19+2 de bile ögrenemedım kız demişlerdi ama suan doktor çıkıntı var gibi ama yine beklıyelim dedi 3hafta sonra tekrar bakcak bakalım cunku kordonda olabılıyormus oyuzden beklemeyi tercih etti 🌸
Bir_prensesannesi58 sevval5481 Neden o kadar geç öğrendiniz canım ve cinsiyetiniz ne bende 19 daha tam bilmiyoruz. Detayliya mi öğrendiniz
sevval5481 Bir_prensesannesi58 evet detaylıca net söylediler kıza benziyo ama göstermiyor diyip durdular en son detsylıda net kız dediler canım çevremde 13 haftalık öğrenen vardı bende stres yapmıştım benimki niye hala net belli değil diye