2artiikizannesi Ozlem_20 sırt ağrısı bebek gogsumun altına geliyor bazen dayanılmaz oluyo bird bel ağrısı hariç yemede icmede hiç bir problem yok şükür elhamdülillah
Nzehra4654 Ozlem_20 hahaha 😂 ayyy 33.haftadan selamlar mümkünse 30dan sonrasına gelmeyin 🙊 ah o minik tekmeler( ilk hissettiğimde vaaaaooov ne kadar güçlü tekme ay uy canım yandı diyordum) şimdi kafa kol dalıyor bir dakika durmuyor en ufak ses ışık farklı hareket herşeye tepki veriyor 🤗 İnanın şuan balayı dönemi yaşıyorsunuz 🤪 herkese bu yolda başarılar dilerim 😂
meltem-56 Merhabalar bende 17 haftalık gebeyim ama halen de çok zor geçiyor benim günler kusmaktan bi hal oldum 😞😞
ozlemmyy Bende 17 haftalık gebeyim geçen hafta çok kötü oldum bulantıdan serum falan yedim şimdi iyiyim ama kilo almadım hiç hatta gram gram da veriyorum 62 ile hamile kaldım şimdi 61.0 tartıldım artık kilo almak istiyorum sanırım :)
Acemiianneee Arada giren kasık ağrıları var normal mi acaba sizlerde de oluyor mu Bebisin pit pitlarini hissetmeye başladınız mi😍
gamzelim2234 @Ozlem_20 17 haftalık olduk bugün mide bulantılarım 12.haftadan beri yok çok şükür ama klima karşısında uyuyunca çok kötü üşütmüşüm gribim onun haricinde sürekli acıkıyorum ama çok az yemek yiyebiliyorum benim gibi olan var mı 61 ile hamile kaldım 59 kiloya düşmüşüm geçen hfta doktorum şimdiye kadar kilo alman lazımdı diyince moralim bozuldu
Acemiianneee gamzelim2234 Bende hiç kilo almadım 1 kilo verdim nerdeyse 5.aydan sonra başlanır alınmaya genelde sıkmayın canınızı bebek iyiyse hiç bi sıkıntı yok 😊
gamzelim2234 @Acemiianneee bebek iyi çok şükür kilosu vs öyle söyleyince insan kötü hissediyor kendini sağol canım inşallah bu haftalardan sonra başlarız almaya
Acemiianneee gamzelim2234 Benim doktorumda almamak iyi diyor ilerleyen aylarda zaten alacağız Nasil olsa hamileyim deyip Her seyi götürmemek gerek bence 🤭
esrtsc27 17+6 yarın 18 oluyoruz 🥰 çok rahat bir hamilelik geçirdiğimden (elhamdulillah) kilo aldım 😂 53 ile hamile kalmıştım şuan 58im
gamzelim2234 @Acemiianneee Bencede şimdiden kilo almak istemem zaten doğuma daha çok var ☺️herşeyden tiksinmekten istediğimizide yiyemiyoruz zaten 😂
TugBaris Kızlar bende 17+6 yarın 18 haftalığız çok şükür. bazen böyle kayma gibi birşey hissediyorum ama düzenli değil 😄 Kızlar sorması ayıp sizde de akıntı oluyor mu böyle şeffaf bi şekilde ? bide bu haftalarda ilişki yaşıyor musunuz ?
Nurbl TugBaris dr kanama olmadığı sürece ilişki sık olmamak şartıyla olabilir dedi evet akıntım da var kokusuz şeffaf bazen beyaz oluyor rahat bir hamilelik geçiyorum çok şükür 16. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum ❤️💋💋
TugBaris Nurbl Anladım canım. Ya ben çok tedirgin oluyor şeffaf akıntı olunca endişeleniyorum ne biliyim.