Sheker Merhaba kizlar 🤗 nasilsiniz? Agustosta dogum yapicam inshallah, 24+4 haftalik hamileyim, kan ilaci kullaniyorum sadece, vitaminde kullaniyordum bitti. Sizler napiyorsunuz? Kac haftalik oldunuz? Alisveris yapiyormusunuz?
Sheisagirl Sheker 24 + 2 yiz henüz birşey almadık 30 dan sonra düşünüyorum. Ben bi gün multivitamin diğer gün ferrosanol içiyorum bazen de hiç içmiyorum o gün iyi beslendiysem🙂 kasılmam olunca da magnezyum içiyorum canım
Dilek23 Sheker Bizde 24+3. Haftalık olduk. Sanki bu haftada biraz yorgunluklar başladı. Alışveriş ufak tefek yapmıştım. Sanırım hızlanmak gerek yoksa bu kaburga ağrıları ile herşeyi internetten alacağız 😂😂😂
1987gokce Sheker 26+2. Haftadayiz bizde ufak tefek bi kaç alışveriş yaptım doğum Allah nasip ederse agustos başı. 30. Hafta olmadan havalarda çok sıcak olmadan herseyi bitirmek istiyorum şimdiden bile Yoruluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
DidemYldrm Sheker 25 haftam doldu odası hazır kıyafetleri hazır çok az eksikleri var onları da 30 haftaya kadar tamamlamayı düşünüyorum sonra da kendim için alışveriş e çıkıcam hastane çantasını ve hastane süslerini hazırlıcam
Hayriyealdemir1 25 haftalık oldum tam bugün benimde kan hapım bitti sadece ecopirin diye bir hap ve vitamin kullanıyorum sırtlarım çok ağrımaya başladı daha fazla yorgunluk var üzerimde alışveriş hakkında pek daha kıpırtımız YOk ama en yakın zamanda başlamalıyız bence
Sheker Hayriyealdemir1 bende o karda yorgunluk henuz yok 😅, ama yedikden hemen sonra üstüme bir yorgunluk çöküyor😄
Bimelek Bende 22+6 oldum dinlenerek geçiyor riskli biraz gebeliğim o yüzden alışverişi temmuz gibi yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla selametle Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🙏🙏
Sevde123 Bende 25+4 oldum kan magnezyum ve 2 farklı vitamin hapı birde coraspin alıyorum alışverişimiz yatağı ve dolabı dışında bitti biraz aceleci davrandım ben ama smdi iyiki almışım diyorum cnku her geçen gün artan bi sırt bel ve kaburga ağrılarım var😢
Sheker Sevde123 ne guzel yapmissiniz 🤗 saglikla dogurursunuz inshallah 🙏🏻 Daha var alisverisin zamanina
Sheker Sheisagirl bana doktorum hic magneziyum yazmadi 🙁 hiç içmedim bu gune kadar, sizce onemlimidir? Benim ilk hamileliyim oldugu icin pek bilmiyorum
Aysenurtsr 23 haftaligim, balik yagi, demir ilaci, d vitamini birde magnezyum kullaniyorum 🙂 bittikce yeniliyorum. Ogrencilerim cok hediye aldi, ben de tatile Girince eksikleri tamamlicam. Ufak tefek aldik, besigi felan hazir.
Sheker DidemYldrm yaa ne guzel 🤗ben henuz onlukten baska hic bir shey almamisim 😅😅 cok hevesliyim almak istiyorum esim izin vermiyor, henüz erken diyo 🙄
Sheisagirl Sheker benim kasılmam oluyordu Taş gibi olup geciyodu karnım. O yüzden yazdı bir şikayetiniz yoksa gerek yok içmeye🙂
Deryak 23 haftalık ikiz hamileyşm bende henüz bir şey almadık aileler alıyor ams erken daha bence biraz daha zaman geçsin diye düşünüyorum
Guneskiz Sheker aramızda 1 gün var Bende 24+5🙈 bana henüz kan ilacı vermediler her hamile kullanmak zorunda mı onu da bilmem ama şuan sadece decavit kullanıyorum birde tiroid ilacı ve iyot takviyesi
Asenam Sheker bizde 24+1 olduk ikinci gebeliğim ama bunda kendimi daha yorgun hissediyorum nedense ilk kızımda çok hareketliydim bunda oturduğum yerden kalkamıyorum 🙈
Sheker Sheisagirl çok sukur bende oyle bi sey yok, sadece ara sira bir iki dakikalik karnimin asagi kismi agriyor hemen geciyor