Emine_mine Benn 29haftalik hamileyim bebbegin gelişimi felan guzzell dedi fakat bebbegin suyunda. Artış varmış ve karacigerii normalinden hafif büyükmüş böyle bı durum yasayaan vaarmmi doktor takip onerdii bişey de. Söylemiyor korkuyorum yaa
Anneolacagimben Emine_mine canım Dr şeker ile ilgili birşey dedi mi genellikle şekerden artar yada bebeğin bobreklerinden diye biliyorum ama
Yarim_Kilo_Kiyma Emine_mine Benim geçen ay yüksek idi ama 3-4 gün önce randevum vardı normale dönmüş dedi
Emine_mine Yarim_Kilo_Kiyma ney yüksekti cannim benn sekker yuklesii yapmadım ki ve benim durumum neydenn kaaynakli olduğu belli bile degil doktor. Da bilmiyor 1ay içinde ne olduysa olmuş okadar da. Diikkat ediyordum herşeye amma bebbegin karaciğeri normalinden büyük ve. Suyu fazlaymis
Emine_mine Yarim_Kilo_Kiyma bunun iciin bişey yaptinmi yemme içme. Konusunda nee yapmamm gerek sulu meyve yada kirmmizzi et tavuk urunlerini fazla tükettim bayramdan beri ondan olabilir mi cigeriindeki büyüklük Yanni et fazla yediim ?
Yarim_Kilo_Kiyma Emine_mine Özel bir şey yapmadım. Yiyecek konusunu bilmiyorum 🤷♀️ ben zaten diyetisyen ile çalışıyorum. Doktor azalmış dedi
Yarim_Kilo_Kiyma Emine_mine Yoo öyle bir şey olsada idi diyetisyenimde kadın doktoru da suyu azalt derdi, suyu bol için