Hayriyealdemir1 Gelişim geriliği olan var mı hiç aranız da veya duydunuz mu hiç öyle birşey bebeğim in gelişimi 1 hafta gerilemiş kötü birşey mi bu fikirlerinizi merak ediyorum lütfen 🙏🏻
Knber Hayriyealdemir1 kaç haftalıksın Can'ım benimde bebeğimin karın çevresinde gelişim geriliği oldugu söylenmişti 3 hafta fln sonra gelişmediğini söylediler 37 ye kadar bekleyip 37 de almışlardı
Dilektrkoglu Hayriyealdemir1 hayır canım doktorlar bir haftanın önemli olmadığını söylüyor benimde bebegimde vardı şuan toparladı önemli bişey değil yani bir haftadan fazla ise sıkıntı olur
SedaManavolu Hayriyealdemir1 detaylı ultrasonda tek umblikal arter teshisi koydu . Buda gelisim geriligine neden olabiliyormus . Detaylı ultrasona girdinmi? Ben suan 24. Haftadaym orda belli oldu . 22 haftada yaptırmıstm . Bi detaylıya git derim
Hayriyealdemir1 Knber ben internetten ölçülerle kıyaslıyorum hepsi normal ama bilemiyorum inşallah birşey olmaz 25 haftalığım
Heather Hayriyealdemir1 detaylı ultrasonda doktor iki hafta ilerde ya da geride olması problem değil demişti.
Hayriyealdemir1 Tugbakybzc doktorda bunu sordu ve ısrarla içme dedi kullanmıyorum ben ama sürekli içilen ortamda bulunuyorum