Gamzeli_04 40+6yız yarın sabah suni sancıyla doğum başlatılıcak herkes çok köyü olduğunu söylüyo suniyle doğum yapanlar deneyimlerinizi benimlede paylaşır mısınız doğurmak için can atan ben şimdi çok tırmaya başladım bide bu meryem ana otu açılmayı hızlandırıyo diyolar acaba nasıl kullanmam gerekiyo onu ?
Elifdoan Gamzeli_04 hastaneye gidince sana suni verilirken suya koy canım onu, kendin iyi olursan 7ser Ayetel Kürsi, Felak nas oku. Suyundan 3 yudum iç. Güzelce duanı et içinden geçtiği gibi. Allahm kolaylıklar nasip etsin inşallah hızlıca acilman olur da sağlıcakla gelir bebişin 🤗
momofgirlss Gamzeli_04 meryem ana otunu sancın başladığında suya koyacaksın o açıldıkça rahmin de açılırmış. O suyu da içeceksin. Ben ilk doğumumda yaptım sancım tutunca hastaneye gittiğimde açılmam 7 cmdi. Ben faydası olduğunu düşünüyorum bu doğumumda da yapcam hayırlısıyla
Zatisahane4291 Gamzeli_04 10 saat suni sanci alan biri olarak yaziyorum hic oyle gozunuzu korkutmasinlar aman aman cok kotu oluyon bitiyon durumu yok benim ne zaman suyumu patlattilar o zaman agrim siddetlendi yoksa suni sanci adet agrim gibiydi yani gozunuzu korkutmalarina izin vermeyin insallah hayirlisiyla alirsiniz bebeginizi kucaginiza
Zeyyaleyyy Canım benim bildiğim Doğuma girerken yada açılman başladığında suya koyuyorsun o açıldıkça rahmin açılıyor ama yine üstte kalsın diye yazıyorum bilen biri daha iyi cevaplar
Gamzeli_04 Zeyyaleyyy çok teşekkür ederim suniyle doğum başlatılıcağı için korkuyorum açılmam olmazsa diye her yöntemi denemeye çalışıyorum bende
Gamzeli_04 Elifdoan çok sağol canım amin inşallah rabbim hepimiz için sağlıkla vaktinde tek avazda doğum nasip etsin inşallah
Elifdoan Eemmyy evet canım o sudan iciyoruz otun suya bıraktığı östrojen hormonu direk içince daha etki ediyormuş. Yani çevremde kime yapıldıysa bu şekilde yapıldı. Normal bir bardak diyorlar Internette filan ama esas şifa olan 3 yudumdur.
Mervekaraman Bizde 40+4üz yarın suni sancı ile başlatacaklar benimde 🙄 suni sancıya başladıklarında suya koyucam Meryem suresini okutturacam anneme ve felak nas ihlas ayetel kürsi , insallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza bende korkuyorum suni sancıdan 😣
Gamzeli_04 Mervekaraman amin inşallah 🙏 kormamak elde değil ki kimle konuşsam suni sancının ne kadar zor olduğunu anlatıyolar iki gündür korkudan doğurmaktan vazgeçtim resmen 😤
Mervekaraman Gamzeli_04 evet bende kendi sancımı beklerken herkes ayyy insallah suni vermezler diye diye çok korkuttular , insallah hayırlısı ile alırız kucağımıza
Eemmyy Elifdoan anladım kuzum bende otu koyduğumuz suyu duş alırken kullanıyoruz zannediyordum☺️🙈 Çok teşekkür ederim😍
Elifdoan Eemmyy rica ederim kuzum, yengeme bu şekilde yaptı annemler. 4 saat doğumu gerçekleşti maşallah çok güzel ilerlemişti
Eemmyy Elifdoan ay ne güzel yaa inşallah bizimde kısa sürede we kolay olur doğumumuz🤲 Çok korkuyorum ben
Gamzeli_04 Zatisahane4291 amin inşallah canım içim bi nebzede olsa rahatladı bu gerginlikle sabahı zor edicem o kesinleşti rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏