Melis47- 17+5 haftaligim kizlar demir ilacini ictkten snra midemde agrı oluyor gaviscon icince gecio cok korktm icen varmi ferro sanolu ?
Hccrr1 Melis47- bende bu ilacı içemiyorum canım çok ağır mideme dokunuyo acillik olduğumu biliyorum. Aç karna 1 saat önce içmezsen çok etkisi olmaz demişti dr. Ben içemeyince vitamin şeklinde olanlara dönmüştüm aç tok farketmiyodu o. Dr una sor bence
Annem1 Melis47- hamileliğimden beri bir kutuyu bile bitirmemişimdir belki. Midem rahatsız oluyordu aynı şekilde decaviti de. Raiennie verdi kullanamadım. Sonra bana kansızlık vardı şurup verdi. Birde mide ilacı. Onları kullanıyorum.
tugba_tugba sabhlari kahvalti sonrasi kullanmami soylemisti eczaci bi skinti olmuyo.. tok karnina alin sizde
Melis47- Hccrr1 evet yaa öldum agridan ne oldu mideme bilmiorum icmicem artk yada tok karnina alirim ya .cok sagol melegim
Zeyha1 Melis47- Ben Ferro sanol kullanıyorum ta en baştan beri bı sıkıntı yaşamadım ama bünye ye göre değişiyor sanırım
Zeyha1 Melis47- Ve aç tok dikkat etmiyorum gün içinde belli bi surede alıyorum sadece önünde veya sonrasında kalsiyum içermeyen bişey yememiş olmaya dikkat ediyorum o kadar belki daha şu an mideniz hala hassas olabilir bu yüzdende yaşıyor olabilirsiniz bu sorunu
yasen1 O ilac beni acillik yaptı serumla kendime geldim icmiyorum onu agrin varsa sende birak doktorun baska bisi yazsın bana bi baska bisi yazdi bununda tadı felaket ama yapcak bisi yok 🤗
Naren1 Melis47- aç karnına benide kötü ediyordu babam sağlıkçı tok karnıma portakal suyula iç emilimi kolay olur dedi iki gündür öyle içiyorum şükür bi sıkıntı yok
symctrgl Melis47- ben çok zorlandım içemedim onu dr sonradan bana ferplexfol diye kan tüpü verdi en azından kabızlık yapmıyo midem ağrımıyo. Sadece yemekten 2 saat önce içiyorum üzerine su felan hiç bişi almıyorum. Alırsan mideni bulandırıyo. Sindirimi kolay diye buna geçtik