SalEz elisaninannesii umay bebeden alındı set olarak ama sen set olarak almak zorunda değilsin kumaşı dolgusu güzel
Akkt elisaninannesii Instagram’dan bı sayfadan aldım bnde umaybebekten muslin örtü felanda aldım beraberinde çok güzel ben begndm
Eemmyy SalEz Akkt bende Umay bebekten almayı düşünüyorum da rengi nasıl acaba canlı mı sitede biraZ soluk gibi duruyor da. Fotoğraf yükleyebilir misiniz rica etsem 🙏😊
yamacalimoms Ben gerek duymadım sonuçta evde ana kucağı var ,beşiği var onu hiçbir yerde kullanamiycam 3 ay kullan çöp
Selo39 elisaninannesii bize teyzemiz hediye aldı canım reflü yatağı babynest.. 190₺ falan sanırım trendyoldan
SalEz Eemmyy Fotoğraf nasıl yükleniyor bilmiyorum ama benim gri renk annem cinsiyeti belli olmadan aldığı için rengi felan gayet güzel soluk felan değil
Tgbakml Babynest yerine reflü yatağı aldım ben de trendyoldan çok da memnun kalacağımı söylediler kullananlar uzun araştırmalar sonucu aldım inşallah bize de iyi gelir 🌸
Akkt Tgbakml bnde alicaktim reflü yataginida banada onermediler reflusu olan bebekler için kullanılıyormuş tamda alicagn sıralarda bı akrabamiz doğum yapmıştı gereksiz bişey alma dedi bnde dusunmedim ondan sonra tabi her bebek aynı değildir de bende yazayım dedim başkasına fikir olur diye🥰
Tgbakml Akkt benim de çevremdekiler hep almıştı reflü olmadan kusmasına engel olup bir nebze rahat olur dediler ama dediğiniz gibi her bebek aynı değildir sağlıkla gelsinler bebeklerimiz 💙🥰