Damlaaaaa35 Kızlarrr çok mutluyum az önce cinsiyeti öğrendik pazar günü cinsiyet partisi yapıcaz ben kaynanamın sevincinden kız olduğunu anladım bir kızım olucak allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin olmayan herkes bu duyguyu yaşatsın inşallahh 🥰🥰🥰
Burcinisp88 Benimde cinsiyetim belli ama parti yapacağız diye tutturan arkadaşlar yüzünden cinsiyeti bilmiyoruz 🤣🤣🤣
Damlaaaaa35 Burcinisp88 biZimde aynen öyle ama ben kaynanamın sevincinden kız oldugunu anladım bilmiyomuş gibi takılıyorum 😊😊😊
Burcinisp88 cgelmas 12. Haftada belli oldu benim. Nifty test yaptırmıştım orada çıktı. Gerçi çıktı da ne oldu sanki. 😊Bu benim ikinci çocuğum. Parti falan da sevmem öyle. Ama arkadaşlarım eğlenmemize mani olamazsın dediler 🤣🤣🤣 sizde en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah
cgelmas Burcinisp88 ben de dün gititm ikilide direkt söyliyim mi cinsiyeti dedi ben hazır değildim hayıır hocam dedim😂 o da zarfa koyayım o zaman dedi öğrendiğinde aç bak dedi. Haftaya tatile gideceğiz arkadaş grubumuzla orda sürpriz olsun ikimizede istedim acaba değişme ihtimali olabilir mi🙈 12+4
Burcinisp88 cgelmas benim değişmemişti. Apaçık görünüyor demişti doktor ilk gebeliğimde. Her şey gönlünüzce olsun ❤️❤️
Burcinisp88 cgelmas ben erkek diyorum eşim kız diyor bakalım 😀 sağ salim alalım kucağımıza inşallah ❤️❤️