Melikeseref Melisct94 çok şükür canım hayırlısı ile görmüşsün duymuşsun darısı başıma, başımıza 🙂☺ bakalım tam çarşamba günü gidecez hesaplarıma göre 5 haftalk oluyoruz görürüm inşallah
sevdenuur Melikeseref ben bugun 4 +5 bugun net gordum kesemizi, iki hafta sinra bebek insAllah 💜 gorursun insAllah sende
deletedmom43 Bende keseyi görsem rahatım diyordum, gördüm şükür. Bu seferde kalbi duysam artık tamam rahat olucam diyordum, kalbi duydum ama bu seferde şunu diyorum doğsa rahatlıycam😁
Melikeseref deletedmom43 😂😂 muhtemelen tüm anne adayları olarak öyle olcaz canım rabbim sabır versin bize şahsen ben çok sabrsizim hycanliyim
Aysun2834 Melikeseref kişiden kişiye değişiyor cnm ben 5 haftalıkken öğrendim gittiğimde keseyi görememiştik 6.haftada gördük 7. Haftada da kalp atışını duyduk
Aysun2834 Melikeseref kesinlikle içini ferah tut göremesende bazıları çok erken görebiliyor bazılarıda geç bide karından daha geç gözüküyor ben vajinal muayene yaptırmadım belki ondan da geç gözükmüş olabilir
Melikeseref O zaman sakin kalmalıyım kafama takmama gerek yok diyorsun canım 🤗 ya insan ister istemez o kadar merak ediyor ki Peki vajinal muayene sıkıntılı mı normalde goremezse gene
Melikeseref Hatice88 bilmiyorum ki canım bende sordum şimdi arkadaşa cevap bekliyorum 6+1 sin gormedin sanırım sende ondan sordun 😌
Hatice88 Melikeseref ben daha hiç doktora gitmedim hani ne zmn gitsemki diom 😀24 nisan da kan verdim 3500 cıktı bir hafta geçti aradan
Melikeseref Hatice88 bence en kısa zamanda git o zaman 😀 görme ihtimalin çok yüksek hatta muhtemelen kesin görürsün değerin gayet iyi çünkü
Hatice88 Melikeseref kese ve kalp atışını mı duyar mıyım diyorsun tamam o zmn ne bilim 7+2 fln olsun gderm diyodum 😂 bnm son adet 18 mart sizin kaçtı gördünz
Melikeseref Hatice88 benim 28 mart canım son adet tarihim😁 yani muhtemelen kese görürsün o kesin ama kalp atışı için 7yi beklemek gerekmiş bu sebeple 1 hafta daha bekle inşallah ikisini aradan çıkarmış olursun ben çarşamba gtcem kese görmeye dedi doktor ondan iki hafta sonrada kalp atışı duymaya gel dedi
Melikeseref Filizzz canım normal ultrasonla vajinal farkı ne yani biri alttan muayene alttan bakıyorlar ama nasıl sakıncalı mı veya acıyor mu hiç bilmiyorum
Filizzz Melikeseref canım valla bende tereddütlüydüm doktor baktı hem iç gebelik hem dış gebelik var dedi 4 defa detaylı ultrasonla alttan baktılar farklı hastanelerde hatta kanamam vardı şükür bi sıkıntı olmadı dış gebelik olmadığı çıktı ortaya hatta karnımdanda baya bastırdılar bi yandan içini ferah tut doktorlar işini biliyo😊
Filizzz Melikeseref karından bakınca gözükmüyo hemen alttan bakmak daha sağlıklı diyolar ama karae senin cnm
avukatanne Melikeseref 5+3 tük bugün keseyi karından bakılan ultrasonda gördü doktor ama 4+4 de de gitmiştim doktora o zaman görünmemişti kese
Melikeseref avukatanne bugün 4+5im kendi hesaplarıma göre çünkü doktor keseyi görmeden net hafta veremem dedi 5 gun önce. çarşamba randevu var canım tam 5 haftalık oluyor inşallah görürüm