terelelli81 Afedersiniz ama 22 haftalığız ve benim basurum mu var bilmiyroum kanama oldu peçeteyle silince çok.korktum. hamilelikte bunu yasayan oldu mu?
Sheisagirl terelelli81 bende de oluyor çok zorlanınca kanıyor🙁 ilaç sürmüyorum ama geçiyor zaten sonra
Sevcansevcan terelelli81 ooo oo ben 4 gün önce kanamadan hastanelik oldm kanamayı zor durdular o derece yani basurlarim o kadar cogaldiki anlatamam
deletedmom29 terelelli81 ilk hamileligimde benimde oldu ama baya akıyo kan resmen bebeği düşürüyom sandım hemen çıktım eşimi aradım acile gittik herhangi bi sorun gözükmedi ilk aylar olduğu için düşmesin diye progestan verdiler sonra bidaha oldu bide baktım vajinadan degil acemilik döneminde korkudan öldüm yani 😂😂
Rumessa Anüsümde çatlak oluşmuştu, her ihtiyacımı giderdiğimde kanama yaşadım. Krem kullanabildim. Hala kabız olunca aynı durum...
gulanne Sevcansevcan bende çok kötü durumdayım kremin falan faydası Yok. Çok canım acıyo. Normal Doğumda ıkınmayla dahada azacak. Bilmiyorum nappcaz. Ameliyat olmak istemiyorum 😣
terelelli81 deletedmom29 bende önce vajinadan sanarak korktum daha önce de kanama yaşadığım için. Sonra baktim değilmiş