aysegzr_aslan Kızlar 40+4 üm doktor persembeye kadar olmazsa beklemiyelim dedi suniden cok korkuyorum dua eder bilirmisiniz bana suni denicez olmazsa sezeryan korkuyorum dua istiyorum lütfen
AsliSultan aysegzr_aslan inşallahhh çok kolay bi şekilde atlatırsın canım 💜💜 dua mı ettim hayırlı haberini bekliyorum 😍
AsliSultan aysegzr_aslan ve aynısını haftaya bana deneyecekler herşey bitince bana biraz yazar mısın bilgi amaçlı 🙏🏻❤️
Asli77 aysegzr_aslan hayirlisiyla evladini kucagina almak nasip olsun insallah. Ikiniz de saglikli olun , kavusun birbirinize ❤️
deniztekin Allah yardımcın olsun 👶sağlıcakla doğur sadece korkma kokusunu içine çekeceğin vakti düşün 😊😊
aysegzr_aslan AsliSultan inşallah Allah razı cok tuaf duygular icindeyim sasırdım inan bilmiyorum nasıl olucak
Elvan_sare aysegzr_aslan sağlıkla gelsin yavrun bende 40 haftayı geçtim normal istiyorum doğum belirtim yok
Kelebekkk34 aysegzr_aslan allah yardımcın olsun, suni işe yarar 2-3 saate açılırsın hemem doğuma alırlar inşallah🙏🏻İçini ferah tut bende haftaya suniyle başlatıcam
Kelebekkk34 aysegzr_aslan cesaretini topla dayan güzel güzel açılcan inşallah sonra bi bakıcan kucağında bebeğin, yarına ne ağrı ne sızı oh çok güzel olucak herşey🌸🙏🏻