tuanis35 Kızlar tinaztepeye gidiyorum doktorumdan da memnunum fakat doğum ücreti çok uçuk. Mecburen yeni arayışlar içerisindeyiz. Reşat bey' e giden var mı? Ya da önerebileceğiniz bir Dr. var mıdır..?
Elanaz Ben Çınarlıda Aslı hanıma gidiyorum. Reşat Beyi çok duydum ama arkadaş tavsiyesiyle Aslı hanımda karar kıldım. Çok sakin, rahatlatıcı, kibar bir doktor.
Fhmekrm Ben Reşat beye gidiyorum çok memnunum gittiğiniz hastanede muayene ve doğum ücreti nedir acaba merak ettim çınarlıda sezeryan normal fark etmez 2050 tl Güler yüzlü ilgili bişeyleri sormadan söyleyen sorunca açıklayan bi adam tafsiye ederim Muayene için de 80 tl ödüyoruz
Fhmekrm isminaz epidural sezeryan yapacağını söyledi bana sezeryanda normal de aynı dediklerine göre değişen bir fiyat yok onu mu yapayım bunu mu diye sormadı daha kolay iyleşmek için bebeği de görmek için epidural sezeryan dedi bana kendisi normal doğumdan yana ama ben kendim istemedim tamam dedi
tuanis35 Fhmekrm canım resat beyden randevu almak ne mümkün. 28 temmuz dedi.. takipli hastası olmadığım için. Sayılı hasta kabul ediyormuş. Diğer doktorlara yöneltti istemedim bende.. doktorunun değerini bil bak muayene günü alamafik🙂