daisybebek Sevgili anneler ve adayları bebeğim İnşallah Kasım da doğacak hastaneden çıkarırken puset kullanmak doğru mu, puset eğimli olduğu için yenidoğan a zararı olur mu? Yada sizler ne yaptınız yardımcı olabilir misiniz?
1PrensAnnesi daisybebek yanında taşıyan birisi olacaksa(puset baya ağır diye dedim) kesinlikle çok rahat edersin 👍🏻 O eğim anne karnındaki duruşa çok yakın diye öyleymiş zaten kiliti takarsan allahın izniyle bişey olmaz ben altına battaniye filan koyduğum için doktor uyarmıştı o şekil bunlardan çok daha rahat diye 🙂 şimdiden hayırlı doğumlar
sevimlieyuboglu61 daisybebek ilk doğumumda puset getirdim ama kucağımda battaniyeye sarılı çıakrdımm😀
Zeynepekr daisybebek Benimde doğumum kasımda olacak Allah’ın izniyle . Pusetiyle çıkaracağız yeni doğan aparatı var rahat eder diye düşünüyorum
isimsizbebek daisybebek ben de puseti götürmüştüm ama onunla çıkarmadık. İçim rahat etmedi eğimli olduğu için..hemşirelere sordum biz önermiyoruz dediler. Battaniyeye sarıp cikarmistik.
Gonca2535 Pusetle çıkarmayı düşünüyorum ama normalden daha derin diye düşünüyorum e bebekte puset minderleri var onunla ek yapıcam