Glcndvrn Kızlar merhaba ,bebek deterjani olarak en çok önerdiginiz hani markayi almaliyim sizce ( he en dogalı , mis gibide bebek gibi kokan istyorum )
Nurdan_flz1 Glcndvrn green clean baby almıştım ama artı olarak leke çıkarıcıda almanız gerekiyor doğal ve güzel hafif bir bebeksi kokusu var
Unlukacar Glcndvrn ben omonun Parfümsüz olanını aldım canım bebek için kokusuz olanı en sağlıklısı zaten bebeğin süt kokacak mis gibi
Elvan_sare Glcndvrn dalin aldım toz detarjan bitsin duru alırım herşeyi dalin aldıgım için denemek istedim mis gibi kokusu var yirmi gün oldu eşyalarını yıkadım ilk günkü gibi mis
kubra_sacak Dalan roxy granül sabun deterjan aldım o kadar mis kokuyor ki gidip gelip kıyafetlerini kokluyorum 1 ay olacak nerdeyse yıkayıp yerleştireli
Elvan_sare Annesinin_prensesi yumuşatıcı almadım dalin zaten güzel yaptı mis gibide kokuyor gerek duymadım fazla kokulu şeyleri sevmiyorum ancak biraz büyüsün alırım kusucak felan kıyafetlerini ancak öyle yumuşatıcı kullanacagım kokusundan dolayı hemde yumuşak olsun kışa da girecegiz ya
Betulfatih Glcndvrn Duru granül aldım çok harika kıyafetlerini yıkadım o kadar güzel kokuyor ki evimizde sanki şuanda bebek var gibi duruyor🤲❣️🙈
Ecoss Glcndvrn Ben dalın granül kullanıyorum ve dalın yumuşatıcı çok memnunum. Mis gibi kokuyor ve tertemiz yapıyor. Bir ara duru granül kullandım ama ben pek memnun kalmadım.
Annesinin_prensesi Ecoss bende sizin gibi ikisini aldım ama henüz yıkamadım bebişimin elbiselerini bu hafta yıkayıp hazırlayacağım