Ayca24 Sumeyyebedir Herkesin bilmediği eksik olduğu konular vardır tecrübe ettiğim konularda görürsem postunuzu her zaman yardımcı olurum bizde daha yeniyiz ama 🐣 😊
Sumeyyebedir DlgluSeyda bı 20 sn kadar kaldı diye ama ben bilmediğimden beljide öyle ama beklemek daha iyi şimdi 1 hafta sonra kan veririm kesin olur
DamlaNur29 Sumeyyebedir daha bebek yeni oluşuyor ondan dolayı bekleyin 10 gün var diyosn şu dönemlerin değerlendirmen gereken dönemler
Tugcebyr Sumeyyebedir biraz pahalı ama predictörü öneririm adetiniz geçmeden bile gösteriyor iki gebeliğimde de onu kullandım zaten erken test adıda
Damalakko Sumeyyebedir adetle benzer belirtileri varmış ben sigara kullanıyordum ondan tiksinmiştim mesela
Sumeyyebedir Damalakko bende belirti olarak göğüs hassayite mide bulantısı sabah uyandığımda ve akıntı var
Sumeyyebedir İlk gebelik tecrübesiz olarak bilmiyorum bu belirtiler ne olduğunu internetten baktım sadece
Sumeyyebedir Damalakko bakalım gelecekmi fikrim yok o konuda inşallah vardır çünkü bı yonden bu bebise ihtiyaç var