Buradan doğum hikayelerini okumak en sevdiğim şeydi sıra bana geldi 😇
normal doğum korkumdan dolayı planlı sezaryen olmaya karar verdim 20 Ağustos cuma günü gerçekleştirilecekti ama bugün doktorumun asistanı arayıp doktor beyin eşinin rahatsızlandığını doğumun 21 Ağustosa ertelendiğini söyledi kabul ettim ama sabahtan beri hafif bir ağrım var çok afedersiniz ishal olmuşum gibi akşama kadar bekledim hafifti anlam veremedim sonra tuvalete girdiğimde peçeteye kan geldiğini gördüm doktorum dinlen dedi yattım ama düzenli sancım vardı ne olur ne olmaz diye duşa girdim yine hafif pembe kanamam oldu mecburen hastaneye geldik nstde sancılarım çıktı 3cm açılma vardı tabi ben çok korktuğum için sezaryen diye direttim hemen kendi doktorumun birlikte çalıştığı doktor geldi ve beni ameliyathaneye aldılar spinal yapılırken korktum ama hiç acımadı sonra uyuşmaya başladık ve başlandı biraz çekiştirmeleri hissediyorsunuz rahatsız edici bir şekilde 5dk sonra oğluşumu gösterdiler öyle güzeldi ki sonra onu izlerken benim dikişlerimi de hallettiler biraz mide bulantım oldu söyledim ilaç verdiler ve sonra odaya çıkarıldım bebeğim hemen emmeye başladı çok şükür ilk sütümde geldi şu an yatıyorum ağrı kesici yapıldı karnımda çok az bi ağrı var oğluşumda yanımda uyuyor 😇🤲🏻🤲🏻