Elifblr Nursubasi canım düşük tehliken olabilir tabi bunun için doktor kontrolünde olmalısın ama gebeliğin henüz çok erken dönemindesin boş gebelik olduğunu söylemek doğru olmaz. Bi iki hafta sonra kesinleşir. Kanaman için bol bol dinlen hiç iş yapma sakın ağır kaldırma
Nursubasi Elifblr dinleniyorum ama moral bozukluğu çok huzursuz ediyor beni dünden beri durmaksızın ağlıyorum umarım iyi olur herşey
esosh Nursubasi benim de geç göründü ve hep kahverengi akıntım oldu, 13. Haftadayım halen var kahverengi akıntım. Bir yandan doktorunuzla hep iletişim halinde olun bir yandan da hep umutlu olun lütfen.
Elifblr Nursubasi moralini yüksek tut ama hemen bırakma kendini Allah büyük hem bugün kandil bolca dua et içini ferah tut ☺
Bisaniye Nursubasi stres en büyük düşman. Kesinlikle boş konuşmuyorum emin olabilirsin gönlünü ferah tut Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için ama kendini üzersen strese sokarsan olmaz inan bana dua edelim inşallah güzel haberler güzel günler gelsin.
Nursubasi Elifblr umarım kuzum kanla karışık çok koyu bir akıntı şeklinde aslında. Bugün kandil duanıza benide katın inşallaj ihtiyacım var 🙂
esosh Nursubasi kahverengi, sanki böyle çamur gibi. Her tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına mutlaka geliyordu. Pedi kirletiyordu, ama aşırı dolu değil
esosh Nursubasi çok zor olduğunu biliyorum, ama lütfen sakin durmaya çalışın. Benim de şu an oldu ve çok sinir bozucu biliyorum. Sabırla beklemek dışında yapacak bir şeyimiz yok.
esosh Nursubasi buradaki herkes her an endişe ediyor inanın. Gebelik artık çok zor bir süreç. Mesela ben, bugün çok önemli bir test olacağım. Elim yüreğimde. Bir yandan akıntı. Ama elimizden bir şey gelmiyor ki. Sabırla beklemek zorundayız