KubraTasdemir Haftada olan annelerimiz sikayetleriniz varmı? Nelerden rahatsız oluyorsunuz bu hafta nasıl geciyor.
KubraTasdemir Bende kasıntıda hemoroid de yok cok sukur ama suan karnımın sertliginden uyuyamıyorum bu aralar öyle fazla hareket ediyor ki canımı yakıyor sürekli oğlum. Ve akıntım fazlalaştı bu hafta. Sizde akıntı falan arttı mı
KubraTasdemir Bazen öyle hareketler yapıyor ki o hareket edince belime bi sancı giriyor. Acaba sancısı mı var rahatsız mı oluyor diye dusunup duruyorum doktor kontrolüm de haftaya. Kasıklarımda arada ağrı da oluyor. İlk gebeligim olunca evham yapa yapa doguracam bu cocugu buyuk ihtimal
Mom10 KubraTasdemir ben hamileligimin basindan beri bel agrisi cektigim icin yeni olmadi benim icin :) karin gerilmesi yasadim 30. Haftadan itibaren onun icin magnezyum verdi doktorum bi nebze rahatlatti. Saga tarafa yatamiyorum sanirim ayaklari o tarafta hemen vuruyor benimde canim yaniyor
Bahardilek Rahat bir pozisyon bulup uyuyamıyorum, en çok o rahatsız ediyor.Bir de bu ara çok ağırlık çöküyor üstüme, bazen yemek yapacak mecalim bile olmuyor.
KubraTasdemir Bahardilek agirlik cokmesi bende de var. Rahat bi pozisyon icin bacaklarınızın arasına bi yastık almanızı öneririm ben baska sekilde hic uyuyamıyorum ama yastık olunca bi nebze rahatlatıyor
Bahardilek KubraTasdemir Onu da denedim ama belimin daha çok ağrıdığını hissettim, öyle de uyuyamıyorum malesef, doğurana kadar sabredicez artık, doğduktan sonra da bebiş uyutmayacak büyük ihtimalle 😅
KubraTasdemir Bahardilek ay sormayın hepimiz dogumu iple cekiyoruz zaten artık bakalm o zaman neler olucak 😄
KubraTasdemir Mom10 ben karnim geriliyor dedigimde nst ye baglamıştı beni ama sancı falan cikmamisti magnezyum da vermedi anlamadım
Mom10 KubraTasdemir benide baglafilar sancim yoktu sukur ama magnezyum vermislerdi sende bi doktoruna danis istersen