SMin İyi akşamlar arkadaşlar acaba istanbul avrupa yakasında devlet hastanesine detaylı ultrasyona giden var mı memnun kaldınız mı
Damlamm SMin sakin Bağcılar devlet araştırma hastanesine gitme randevu alma serdar kaya’ya ultrason cihazları arzali bulanık ben bugun yaptırdım berbattı
bbhhrr5289 Suleymaniye kadin dogum hastanesinde girdim zeytinburnunda yaklasik yarim saat surdu ve iyiydi ilgilendiler
SMin bbhhrr5289 teşekkür ederim birkaç yerde okudumda 5 dk falan sürdü diyenler var merak ettim bende
Ecemina20 SMin ben önce devlete gittim 5 dk bile sürmedi hiç memnun kalmadım sonra özele gittim 45 dk sürdü
Hilalgc SMin yarım saat sürdü gayet güzel ayrıntılı baktılar baya ama bide göstermiyorlar ekranı bakarken
SMin Damlamm yaa kötü olmuş sizin için üzüldüm. Devletin o kadar imkanı var ama yararlanamamak ne kadar vahim
Damlamm SMin artik doktorlar bikmis devlettekiler ilgilenmek istemiyorlar zten imkanlarinida anlamafim devletmi yardim etmiyor hastanemi boyle ilgilenmiyor anlamadım yani ultrason cihazı nasıl bukadar kötü durumda olabilirki