Zek balyanakoglum hayırlısı olsun canım size erkende benzetme yapmış bana 12haftada değişme payı yüksek olduğu in söylemicem diğer ay kesin söylerim dedi bu gittiğimde direk yüzde vermeden cinsiyetimiz erkek dedi değişir mi dedim bu haftadan sonra hayır dedi erkek dedi
06busraa Gulsahkyc bende siz gibi oldum ilk 5ay kız dendi 6ayımdan sonra oğlan dendi oğlum var 8yasında🙈🤣
Mujizam 06busraa İnşallah benimkide detaylı da erkak olur tek bilen Allah’tır ben Allah’a inanıyorum 🙏
06busraa Esrae2 yok öle bısı demediler direk kız dedi 5aya kadar sonra dedi erkek nasıl oldu bacak arasında yanılma yapmıs
Izlem_trky55 Valla bıze de haber ver canım varsa ultrason goruntuusu at da bakalım bende haftaya gıdıxem doktora 26 haftalık olduk hala belırsızlık
Turkuazblog 06busraa ben de öyle bir durum olmasını isterdim hep erkek hissediyorum net bi şekilde kız da diyemiyor doktor bacaklarını açmadığı için büyük ihtimalle kız diyor .
Mrv3401 06busraa ama 5 aya kadar diyorsunuz şuan kaç haftaliksiniz daha renkliye girmedinizmi birde ozelmiydi gittiğiniz yani nasıl yaniilmis