Lamoa Kizlar yarin sabah sezeryanim var. Doktor 8den sora bisey yeme dedi. Ben birden bire cok acikdim simdi. Hatda bulanti yapiyo acliktan. Meyve puresi icdim simdi bi elma yiyorum gecmiyo bulanti😤
Minikannesi00 Lamoa hastanede zaten en son yemek yediğiniz saati soruyor . Bana doktorum gece 2 ye kadar bile yiyeblrsn demişti ,sizin genel mi spinalmi olacak
Ysmntg Seseryaniniz varsa yemeseniz iyi olur ya yediyseniz doktorunuzu bilgilendirin belki sezeryan saatini değiştirir.
Lamoa Ysmntg icecekler ice bilirsin dedi. Bende meyve suyu biraz kati yapdim bide elma yedim🙃 bi an kusacakmisim gibi oldum. O an agzima bisey atayimda kusmayayim diye
Lamoa Minikannesi00 genel olacak bende. Acaba uzum yersem bisey olurmu? Acaip kotu hiss etdim birden bire
Minikannesi00 Lamoa genel farklı canım. Ameliyatın erteleneblir yeme bnce doktorun dedyse ve mutlaka yarın söyle yedklerini ve saatini
Lamoa Minikannesi00 cok tesekur ederim canim. Gecdi sanirim bulantimda belkide acliktan deyildi. Simdi basim biraz agrimaya basladi birazcikta sancim var. Belki heyevan veya qorgunumdur. Yatayim belki uyurum gecer🥰. Allah razi olsun sendende❤
Mihre Minikannesi00 Hayır ertelenmez. Lamoa Ben doğuma giderken tıka basa karnımı doyurmuştum çünkü doğuracağımdan habersizdim.Doktorum sorun değil serum ile boşaltırız demişti.Bir problem olmadı.