S-r-p Mink-hyt bayılıyosanız koyun sonra içinizde kalır valla her yerden aynı isimler fışkırıyor kimseye bi şey beğendiremezsiniz benim koyacağım isme de herkes bayılmıyor ama eşim istedi en azından saçma sapan bi şey değil ben ne isimler duyuyorum
Mink-hyt S-r-p sizin nedir ki haklısınız bende öyle isimler duyuyorum Kİ ama hamileyiz hassasız artık etkileniyorum 😔
Hayatla Benimde oğlum olcak inşAllah🙏🏻 bizde çok kararsızız ama sizce biz Deniz Karan düşünüyoruz nasıl?
yagizefeninannesi Biz Yağız Efe koymayı düşünüyoruz nasipse 🙏😍 Ama az duyulmuş isimlerden Benan ve Gediz de güzel tavsiye edebilirim.
Naazz Oğlumun adı Uras. Anlamı şans, talih demek. Bize gerçekten şans getirdi ☺️ Üstelik hiç üzmüyor beni ☺️ Üzüldüğümü görsün gelir öper, sarılır yani o da benim şansım ☺️
S-r-p Mink-hyt ben de zara koycam hatta burda post açmıştım yanına isim önerisi diye kendini bilmez bi kaç kişi dalga geçmiş bi kaçı koyma şöyle böyle demiş ben de bozunca şikayet etmişler post silindi ama hiç etkilenmedim emin ol Ayşe Fatma koysan ayy ne klasik derler lina mina desen ay herkeste var derler eee ne koycaz tabi ki söylerken içimizi ne ısıtıyorsa onu koycaz boşver benim kendi çevremden beğenen de oluyo ayy o ne zorro deriz ay ne kaba ay kürt ismi mi koyma diyorlar kimseye laf kesinlikle düşürmem asla da üzülmem kimseye göre yaşamıyoruz 🤗
Mink-hyt S-r-p 🌸neyi var bence gayette güzel çiçek gibi isim ben böyle yeni model yeterki Farklı olsun anlayışında olup kötü isim koyanları anlamıyorum İnşallah bende asarım çevreden etkilenme durumunu 😔
S-r-p Mink-hyt teşekkür ederim sizin sevdiğiniz her isim güzeldir mutsuz insanlar etrafındakileri de yanına çekmeye çalışır hiiç umursamayın 🥰
Guni1- Oznurd3mr koyacağım allahın izniyle sağlıkla sıhhatle gelsin tabiki önce 11 haftamda öğrendim 12.hafta ismi belliydi ÇAĞ👣💙