first-motherhood Merhaba kızlar 32. Haftama girdim bugün dün gece günlük pedimde yeşilimsi bir akıntı gördüm acaba neden olmuş olabilir doktordan randevu aldım ama ancak çarşamba günü gidebileceğim acaba bir bilgisi olan var mı?
ervaninannesi first-motherhood geçen hafta benim başıma gelmişti ama idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklıydı. 😕
Bsk first-motherhood renkli kokulu akintn olursa hemen beni ara diyordu doktor bana bence doktorunuzu bir arayın aradan alir belki
first-motherhood ervaninannesi yaa hiç aklıma gelmedi ilk gebeliğim olduğu için doktora gittiniz mi peki
ervaninannesi first-motherhood hemde hiç beklemeden gittim. Bir antibiyotikle vajinal krem verdi. Kasıklarda sancılanma oluyordu kullandıktan sonra düzeldi ama hala tam olarak geçmiş değil.😣
first-motherhood Bsk şimdi aradım hastaneyi doktorum ameliyatta öğleden sonra tekrar arayacağım bakalım ne der
tco first-motherhood benim yesilimsi bi akintim olmadi. sari beyaz renk oldugu icin korkup sormustum. Yesile donmedigi surece bir sikinti yok. Yesil akintin olursa enfeksiyon belirtisidir demisti
first-motherhood ervaninannesi hımmm anladım cnm doktorum ameliyattan öğleden sonra çıkacak bir telefon edim bakim ne diyecek bana
Maya1903 Bende de olmuştu koku yanma vs yoktu o yüzden ilaç kullanmadım bol bol su içtim doktorum öyle demişti
first-motherhood Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar doktorum enflasyon dedi dediğiniz gibi bol bol su iç düzelmesezse ilaca gececez dedi