cigdemoktav Doktorum bunları istedi sağlık Ocağı hepsini yapar mı acaba bilen var mı ? Hemogram , Demir , b12 , D vitamini , TİT, TSH sanırım Demir D vitamini yapmıyor 🤦♀️
Annem1 cigdemoktav yapar. Emin olmak için gidip sorabilirsiniz. Mesela burda sonuç ertesi gün çıkıyor ama
Gamze0508 cigdemoktav yapıyorlar bende orada yaptırmıştım sadece tsh yani tiroidi doktor sağlık ocagında yaptırmamı önermemişti. Orada değerler biraz dha farklı yanlış çıkıyormuş. Öyle de olmştu değerler bi tık fazla çıkmıştı orada bende tekrsr hastanede yaptırmak zorunda kalmıştım.Bi danışın isterseniz doktorunuza
turunculuanne Bsra41 neden yanlış çıksın ki? Kanı sağlık ocağında verseniz bile testler orda bakılmıyor zaten, kanlar alınıp sevk ediliyor başka yere :)
Minnaki_beklerken turunculuanne zaten o yuzden sorun oluyrmus sanirim kan bekledigi icin ozellikle tsh yuksek cikiyrmus baska bir postta denk gelmistim ben de
Bsra41 turunculuanne Bunu bende biliyorum orda bakılmadıgını. Kaç defa sorun yaşadım yaşadığım şeyi anlattım yoksa herkesin kendi tercihi beni ilgilendirmez
Svdkcbyk cigdemoktav aile hekimliğin de çalışıyorum yapılıyor sadece d vitamini yapılmıyor bu sene kalktı daha öncesinde o da bakılıyordu şuan d vitamini dışında hepsini yaptırabilirsiniz 🌸💓
buseyusuf27 cigdemoktav yapıyor cnm ben dha gecen gun yaptrdım hatta kansızlık cıktı ılac kullnyorm suanda ıdrar tahlılı bıle yapıyolar