Kbraltnsbn 9+1 hamileyim 2 gündür regenesis max içiyorum ve beni çok hasta yaptı kullanan var mı sizde de değişiklik oldu mu? Haptan kaynaklı mı yoksa başka bi sıkıntı mı var onu merak ediyorum
Byzb1 Kbraltnsbn hasta yapmaz canım başka bir durumdan kaynaklıdır , ben de kullandım Çok iyi bir takviye ilacı 👍🏼
Mervetosunn Kbraltnsbn bende 11 haftalığım başından beri kullanıyorum pek yan etkisini görmedim memnunum
Belkisss Kbraltnsbn bende kullandım hala da kullanıyorum bi yan etkisi olmadı sizde ne gibi yan etkisi vardı baktınız mı prosüdürüne isterseniz bide doktorunuza danışın iyi bir ilac diye biliyorum ben
1kiz1anne Folikasitim bittikten sonra yani 3.aydan sonra doktorum bana bunu kullanmami soyledi 1 bucuk aydir kullanıyorum bi yan etki gormedim açıkçası
momandboys Kbraltnsbn bende kullandım canım ne zaman içsem istifra ediyordum gerçi hangi ilacı içsem aynı durumdaydım bi paketi bitirmeye yakın bıraktım doktorumada danışarak tabi iyi bi ilaç olduğunu biliyorum ama yan etki olarak bulantı yapabiliyormuş
ikizannesi2985 Kbraltnsbn ben 3 aydır kullanıyorum. Hiç bir yan etkisi olmadı canım. Başka bişeyden kaynaklıdır diye düşünüyorum
Dilbur Kbraltnsbn ilk hamileliğimde kullandım ve çalışıyordum hiç öyle Bi etkisi olmadı ve gerçekten mükemmel Bi ilaç bu hamileliğim de kullanıvcam inşallah