BusraOsmanInec01 Bir sorum olacak hanımlarr paça,çürük icmek mumbar sırdan yemek acaba bebege zararlı mıdırrrr??
Kubra80 BusraOsmanInec01 ciğere zararlı bebek için dediler bi kere cok canm istedi yemedm korktum ama yersende cok abartmadan bir defa ye dediler ama korkudan yemedm Paça zararı olmaz sanırım sonuçta kemiklere iyi geldiğini biliyorz
4114eb Kubra80 benim görümcem hamileliğinde rahat 3 4 kere yedi mangalda bebeği sağlıklı oldu ablamda hep yedi bende korkuyorum biz mi çok pinpirikliyiz acaba 🤷♀️
Zsnbr Kubra80 BNde ciğer Özlem’i duyuyorum resmen böyle varya acayip canım istiyor 5 aydır ama yeme diyorlar
Kubra80 4114eb ay ne bilimli yA kimseye bsy olmaz biz yesek olur 😔bi kişide değil kaç kişi dedi internetten baktı ordada ciğer birşey salgılıyormuş o yüzden zararlıymış yazıyordu o yüzden yemedm nrmldede hiç sevmem ztn ciğeri
Birhemsire_anne Sakatat yememek gerekir zaten proteini etten balıktan alıyoruz riske atmaya grtek yok bence ama paça vs gibi çorbalar içileblit et suyu neticede
4114eb Kubra80 a vitamini sebebiyle galiba canım ama ben görüyorum sucuklar sosisler kokoreçler hamileler yiyolar benim ödüm kopuyo valla
Kubra80 4114eb sucuk bende yiyorum sosiste bi kaç kere yedm ama kokaReç filan Yemedm nrmldede asla yemem ztn 😀
4114eb Kubra80 ben de mi yesem 😂😂doktor içeriğine güveniyosan bildik tanıdık temizse herşeyi yiyebilirsin dedi de insan korkuyo açıkçası
Zsnbr Hilal93 anlamadm ki saakatat ürünlerinden uzak dur diyorlar iyi değilmiş ama ciğer ve paça derdiyle gidecem 😂
Kubra80 4114eb sucuktan ne olacak bşy olmaz düzgn içeriğini bildiğini ye mesela güvendiğin bi kasabım sucuğu olablr
Arinna BusraOsmanInec01 Bana doktorum yemezsen daha iyi olur ama çok canın çekerse birazcık tadımlık ye demişti canım