Elifcee25 Karnında iğne batması hissi yasayan ya da yasamis olan varmı? Rahmin icinde falan degil karnimda öyle bi his gelip duruyo arada tabi 😔 elektrik carpar gibi iğneleme oluyo
Betulfatih Elifcee25 Benimde 28. Haftada oldu canım. Ara sıra öyle bir iğne batması gibi geliyor yanıma bian karnıma noluyor diye bende sorguluyordum doktora gittim ultrasona baktı bebeğin başı aşağıya dönmüş dedi belki dönerken olabilir dedi🙈
Pnr93 Elifcee25 bende de oluyor hatta sivilce acısına benzetmiştim ben sonra acaba çatlak mı olacak falan dedim ama arada gelip geçiyo
Aaaasli Elifcee25 bana da oldu canım yani kramp heralde bebeğin büyüyür normal ama doktorunla iletişim içindeysen mutlaka danış
Elifcee25 Aaaasli Ah dokdorlar hic sansli degilim o konuda degistirmeyi dusunuyorum zaten. Karnim cok geriliyo tansiyonum 13lere cikiyo ama idrarda protein kacagi yok diye neden ykseldigine bile bakmiyo
Elifcee25 Busra4122 Icim rahatladı sağol 😔 yarn bi arayip sorucam insallah önmli birsey degildir. Rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🏻
Busra4122 Elifcee25 ne demek bende test yapma gereği falan duymadı böyle dedı genede sen sor ama banada soyle yanlış bılıyorsam bende bır goruneyım
Elifcee25 Busra4122 Gittim canım dokdora normal ddi karın gerildiği için nemlendirmeye calisicam sürekli
Elifcee25 Betulfatih benimde baş asagi duruyomus kac haftalıksın. Aksi olur doğumdada o pozisyonda durmazmis gibime geliyo