nilsmother Sumeye normal canım rahim idrar torbasına baskı uyguladığı için oluyo ilerleyen zamanlarda rahim yukarı çıktıkca rahatlicaksin😊
Sumeye Zeynepgnc ya çok korkuyorum aslında 1 sene önce 9 aylık bebeğim kordondan dolayı karnımda ölmüştü şu an birşey dahi olsa korkuyorum 😔😔
Zeynepgnc Sumeye haklısın psikolojik olarak yapıyorsun bende ilk hamileliğimde düşük tehlikesi geçirmiştim şimdi her lavobaya gidince bakıyorum kanamam var mı diye insan evlat olunca endişe duyması gayet normal
H-feyza nilsmother ben de 33 haftalık gebeyim rahmim aşağı baskı yapıyo gibi sanki göbeğimin altında taşıyo gbiyim bu normalmi peki neden oluyor?
nilsmother H-feyza bebek aşağı indikçe de baskı yapar canım ayakta fazla durunca çömelince baskı oluyormuş
nilsmother H-feyza bildiğim kadarıyla 36 haftadan sonra aşağı iniyor ama sen öyle düşünüp endişelenme daha erken senin için doktoruna danış söyle bu durumunu🌼
Kubra80 Sumeye lavabodan çıkıp ger hemen döndüğümü biliyorum işk aydada öyleydi son ayıma geldim hala öyleyim korkmayn cok norml Enfeksiyon olmamak için sık idrara çıkın diyorlar ama benm yine de sürekli enfeksiyonum var