Canselugr Kızlar boyle acı verıyo 1 hafta oldu dun ameliyat olalı ya sımdı baktım sıs gıbı dokununca yanıyo neden olabılır
Jasmine0716 Canselugr 4.5 senelik dikiş yerim özellikle sağ tarafım ara ara sızlar böyle içerden çimdikler gbi oluyor ne yazıkki ilk zamanlar olması doğal
BozAilesi Canselugr canım 16 gün önce doğum yaptım bende sezeryan yerimin sağ kısmında şişlik vardı önce yanma hissi başladı sonra feryatlar içinde acıdan kıvrandırıyordu kanımda enfeksiyon çıktı doktorumla görüştüm iltihap birikmiş oraya şırınga ile çekip eliyle sıktı içini boşalttı ondan sonra çok rahatladım şimdi hiç ağrım yok şükürler olsun
SeHer1909 Bugün 15.günüm hala ufak ufak yanlardan ağrım var içinde sertlik var bunlar normal hele siz daha 1 hafta diyorsunuz Soğuk su aman içmeyin derim geçen bi boş bulundum da içim sızladı resmen aklınızda olsn her bünye bir olmasa da
elkakimmon Zeynepgnc canım nasıl ya 😔 korkuyorum işte böyle şeylerden , ben de sezeryan olacağım Allah izin verirse. Ama 2 yıl sonra bile ağrıması 😔 eski halime donemeyecek miyim yoksa bunyeden bünyeye farkeden bişey mi bu
Zeynepgnc elkakimmon ya tabiki de eski haline dön ceksin ama baya zaman alıyo sonucta 7 kat kesiliyor kolay değil
SeHer1909 Canselugr ha onu bilemicem bende ip falan yok lazer dikiş deniyo sanırım dikiş alma falan da olmadı çizgi var su an sadece
RuzgarsMommy Benim de 15 gün oldu karnım gitti Ama dikis yerin az üstü sislik avr evet tam dikişler de düşmedi daha Yuksek bel giymeye çalışıyorum yine de hafif agri oluyor
Arinna Canselugr 5 ay önce doğum yaptım bende canımın hafta şişlik oldu. Daha önce hiç sorun yaşamamıştım