Unlukacar nefes5353 bebek bezini prima pure marka aldım içeriği çok doğal biberon ve emzik de Philip avent canım
Selo39 nefes5353 ben Philips avent in 2 Li emziğini aldım.. biberonda avent sipariş edeceğim 🙏 bez olarak prima kullanacağım
babysevgi Deneyimli bir anne değilim :) ama bibs aldım 1 adet sevmezse değiştiririm dedim zaten ayda birde değişmesi gerekiyor bir cok emziğin çünkü kaucuk olanlar şişiyor.. biberen dr browns alacağım bulunsun diye bebek bezide prima pure yenidoğan alacağım onuda stok yapmayacağım pişik yaparsa sevmezse hemen değiştircem
Artemis0 nefes5353 Biberonda tommee tippee aldım, emzik avent ultra air aldım, bebek bezi ise henüz almadım ama prima pure düşünüyorum.
pelinnns nefes5353 emzik wee baby aldım sorunsuz sıkıntısız aldı. biberon mamajo aldım emzirdiğim için çok kullanmadım. Bez olarak hamileyken sleepy natural yenidoğan göbek bağı oyuntulu almıştım araştırarak ama bize iyi gelmedi pişik yaptı sonra prima premium care kullandım memnun kaldım fakat 1 hafta önce zam geldi primalara aşırı pahalandı şimdi evy baby aldım dönüşümlü olarak evy baby ve prima kullanıyorum prima bitince evy babye devam edicem.
Momster Emzik bibs, biberon avent, bebek bezi sleepy yenidogan deneme setini aldim. Bezi deneyerek netlestirmeyi dusunuyorum