rabisimm Kızlar 8. Haftamdayım ve sürekli bi mide bulantısı yaşıyorum nasıl atlattınız bu dönemi. Mide bulantısından hiç bişey yiyemiyorum 😕
Aloneanqel rabisimm ben tuzlu çubuk yedim günde yarım paket. Benim bulantım açken oluyordu yemek yiyince geçiyordu. Az kuru ekmek bile yesem geçiyordu.
mom1805 rabisimm benimde 2.hamileliğim 7.haftamayım bir halsizlik mide bulantısı hayattan bezdim halbuki ilkindede yaşadım ve baya sürdü bulantılar 4 sene geçti üstünden şimdi yine aynı olur diye korkuyorum Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Aloneanqel rabisimm kuru ekmek dışı en iyisi. Yani ekmeğin içine birşey katmadan dışını avuç içi kadar kopar ye iyi geliyordu bana
rabisimm zynb_ozkn hadi yaa 😏 3. Aydan sonra azalıyormuş diyolar genelde ama öyle olmuyormuş demek ki 😒
zynb_ozkn rabisimm kişiden kişiye değişir canım benim biraz uzun sürdü annem ve ablamın da öyle seninki geçer genel olrak herkesin geçiyor
Zeynep-aa 15 deyim bitmedi bu gece yine şiddetli bulantı yaşadım bişey yiyemedim nane limon içtim kuruyemiş yedim biraz o. Zofer ve prilam 2sinide kullanıyorum ben. 8.haftada zirve yapmıştı bulantı kusmam ondan sonra hız kesmeden devam etti. 14de açılır gibi oldu 15e girdiğimde daha iyidim ama bugün akşam mahvoldum bitmiyo yani. Şu bıcak olayını ne zaman yaşıcaz bilmiyorum… Erken vakitte bitmesini bekleme ama o daha çok moral bozuyo bitmiyo cunku hormonlarla alakalı bi durum o sıralar top seviyede olduğundan bitmesi azalması imkansız
rabisimm Zeynep-aa benimde tek umudum 12. Haftaya girip rahatlayabilmekti ama görüyorum ki kimsede bi değişiklik olmamış 😒 en kısa zamanda biter gider İnşAllah hepimiz rahatlarız 🤲🏻
Ervasevgi Zeynep-aa bende sizin gibiyim zofer ve prilam aynı anda kullanıyorum dün gece eşime sanki biraz daha iyiyim dedim dememle yarim saat içinde lavaboda kendimi perişan halde buldum dedim ki asla iyilesemicem galiba ben çünkü geçmiyor gecmicek herhalde sabah kadar mide ve boğaz yanmasindan uyuyamadım Allah yardımcımız olsun inşallah 😣
Aloneanqel Ogrtmnanne2 evet ya 4. aya bir girdik çok şükür açlıkla imtihan başladı. Bir de gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyorum diyetisyen tavsiyesi ile. Açlıktan ölücem 😓
rabisimm Ogrtmnanne2 aynen bende sürekli acıkıyorum şimdi yemek yiyeyim 1 saat sonra hiç bişey yememişim gibi oluyor. Öyle oluncada midem bulanıyor
Zeynep-aa Ervasevgi bazen içsende yapıyor vücut işte bi yere kadar hap baskılıyor hormonlar daha ağır geliyo tolera edemiyo bazen hap. Zor zamanlar hep hastalıklı hissettim kusma bulantıdan. Ne zaman biraz hafifledi o zaman hissetmeye başladım hamileliğimi. İnşallah hepimizin tez zamanda bıçak gibi kesilir güle eğlene geze içe yiye hamilelik yaşarız🤲😔
World Sabah kalkınca,açken,yemekten sonra,öğlen uykusundan sonra,gece yatakta dönünce bile bulanıyor 😒 sürekli kusmuyorum ama kussam rahatlayacağım biliyorum. Sadece kuru bir öğürtü o kadar 😄