Bgmbgm Anneadayi13 aynen. Bide benim memleketten annem geldi cuma günü benim ilk oğlan 37 de doğunca dedim buda ole olur belki gel bide evde 5 yaşında oğlan var sancı falan gelince başında durmaya biri lazım 😂pazar gününe kadar dogmassa giderim dio 😂😂 arayınca gelcekmis 😂 herkes evinde rahat
Anneadayi13 Bgmbgm bende bebiş 2 hafta öndeydi ona göre doğar dedim memlekete geldim doğuma ama sonra düzene girdi zamanında doğacak inşallah sağlıkla gelsinler🙂
Ebrarrrr DndDin rabbim yardımcın olsun inşşlah bi çığlıkta kurtarsın bebegini saglıkla kucağına alırsın inşşlah 💕Darısı bizim başımıza
Ebrarrrr DndDin rabbim yardımcın olsun inşşlah bi çığlıkta kurtarsın bebegini saglıkla kucağına alırsın inşşlah 💕Darısı bizim başımıza
Bgmbgm Anneadayi13 bnmde aynen o şekilde 2 hafta öndeydi bide ilk oğlumu 37 haftalık doğum yaptım buda öle olur die annemi çağırdım 5 gündür bizde skildi bile 😂 bilseydim gelmezsin dio pazara kadar doğurdun doğurdun doğurmasına ben gidiom arayınca gelirim dio 😂😂
OzlEmrah Uygulamaya göre 84 gün kalmış ama ben 14 gün falan erken doğuracağım 70 gün kaldı sanırım ikiz bebeklerim temmuzun başında gelecekler Allah’ın izniyle 🙏🙏🐣🐣
Melmus Bugün 21 gün kaldı. Öğlenden sonra kontrolüm var bakalım ne dicek çatı muayenesi yapar mi acaba. 🤔yine.de bem hazırlıklı gideyim
bambumsu Busrakuccuk Kısmetse 162 🙄çoğu anne çift rakamlara inmiş. Sabırla beklemekten başka çare yok 🤗 🤗