HİKAYEME GEÇEYİM 💃🏽💃🏽💃🏽
Cuma günü misafir warken sancıLar sert geLiyodu ama sürekLi durmuyodu kaLıcıda değiLdi günde üç dört kez faLan ama beLLiydi geLceği 🤗🤗 cumartesi biraz fazLa hareket ettim sancı girdi çıktı ama yine düzensizdi önemsemedim pazar günü yaniii dünnn akşama doğru 6 da akmaya başLadı su ama öncesinde sancım yine yoktu akıntı sandım başta baktım sürekLi akıyo dedim ahaaaa suyum geLdi bu arada benm koca 😂 ewin üst katını temizLemekLe meşkuLdü 😂 doğuracağımı anLamış gibi dip köşe temizLik yapıyodu 💃🏽💃🏽 7 de sancıLar girmeye başLadı ama adet sancısı gibiydi önemsenmiycek kadardı meryem ana otunu suya koydum hemen sonra ebeyi aradık ewe geLdi suyumdan örnek aLdı hastaneye gönderdi benide duşa yoLLadı hafifLesin sancım diye örnek aLma sebebi enfeksiyon warmı diye bakmak içindi 🙈 sonra dedi sancı 1 dk düştüğünde tekrar arayın ewde rahat rahat çekiyodum bendr sancımı eLimde teL yazışa yazışa 😂 hatta bi sürü Laf yedim bebe şeyine indi sen daha msjLaşma derdindesin diye 😂😂😂
Sonraaaa sancıLar sıkLaşırken girdikçe sancı bende çığLık başLadı ama gittiğinde bişi kaLmıyodu baktm iyice yoğunLaştı ebeyi aradık hastane kapısında bekLiyorm sizi hemen geLin dedi gittik hastaneye odama götürdüLer beni aLttan baktı iLk başta dedi 4 cm açıkLık 10 na çıkması Lazm kesmek istemiyoruz sonrada duşda sandaLyeye oturdm sancı geLdikçe suyun aLtında masajLa geçirmeye çaLıştıLar su sayesinde baya rahatLamıştım saat 9.30 gibiydi baya sert giriyodu we ben hastaneyi ayağa kaLdırıyorum sandım öyLe böyLe bağırmıyodum 😂😂 bi yandan da ne içersin ne yersin deyip duruyoLar defoLun başmdan dşyodum 😂 sonra saat 10 gibi açıLmaya tekrar bakın dedim dayanacak gücüm kaLmadı öLüyorm dedm tamam drdiLer yattm 7 cm oLmş dediLer çok çabuk açıLmam oLuyomuş bu süperdi çok sewindim duyunca ama o an orda yatarken sancı girdikçe ıkınma hissi başLadı bende ıkındım kaka yapmadım ama işedim 😂 dedi çişden bişi oLmaz normaL sonra ben ıkınınca baktıLar bebeğin kafa göründü 30 dk içnde 7 den 10 çıkarmışım açıLmayı normaLde 5-6 saat sürermiş o 3 cm ama ne kdr ıkındıysam sancı girdikçe hemen açıLmış hemen doğuma hazırLanıp başLadıLar karnımdan faLan bastırmadıLar aşağıya geçip çıkarmamı bekLediLer ıkınma geLdikçe ıkın dediLer sadece doğum anını geçiyorum herkes yaşasın görsün diye 🙈 sonrada bebişi çıkarttıLar iki üç ıkınmada eşinide hemen ardından bi nefesde çıkardıLar zaten kocam göbeğini kesti 💃🏽💃🏽 Beni duş aLdırıp giydirdiLer İki saat sonra ewe döndük hastaneLerden nefret edrrim kaLmam gereken bi durum yoktu herşey normaLdi we bi tehLikemde yoktu 💃🏽💃🏽 Darısı bekLeyen herkese nasip oLsun 😍😍😍